Vyhráža sa Púchovský politikom? Taraba sa odhodlal na RÁZNY krok!
10 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Po posledných udalostiach s duom Tódová- Záleská, má Slovensko zarobené na ďalší veľký škandál. Poslancovi Tomášovi Tarabovi (SNS / Život-NS) v messengeri pristála správa z profilu, ktorý sa javí, ako profil admina stránky Hoaxy a podvody – Polícia SR. Ak by sa potvrdilo, že je to skutočne on, tak, ako sa hovorí – posledný nech tu zhasne.

Celú vec vyvolala položartom položená otázka Tomáša Tarabu na Facebooku. Reakcia údajného Dávida Pächovského na seba nenechala dlho čakať, no Taraba sa nenechal zastrašiť. Zverejnil ju, aj s listom adresovaným generálnemu prokurátorovi. Reakcie pod oboma diskusiami všeličomu nasvedčujú, no stále je tu možnosť, že poručík Púchovský sa stal obeťou podvodu, pred ktorými varuje.

Toto si „zrejme“ nepýtal

V stredu predpoludním si z poručíka Púchvoského, teda z admina oficiálnych policajných stránok, Taraba na svojom profile, možno nemiestne, možno nevinne vystrelil.

„Ako premenujeme po voľbách Púchovskému policajnú stránku Hoaxy a podvody SR? Navrhujem: Straty a nálezy SR,“pýta sa Taraba na svojom Facebookovom profile.

Predvolebná časovaná bomba, alebo kto z koho
Keďže Slovensko „prešľapuje na križovatke hodnôt“, Karol Farkašovský (SNS) má obavy z toho, že pred voľbami príde k medzigeneračnému konfliktu. Bývalý novinár a súčasný politik rozumie dravosti a potrebe rebélie prvovoličov. Právo na to im... Čítať ďalej
10 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Nepochopili diskutéri...

Ľudia v diskusii to však nepoňali ako vtip a pánu poručíkovi „naložili“. A nie len jemu. Jedni nechápu, že policajtom nevadí, „kto ich dehonestuje každý deň“, iní Púchovského nadriadeným „radia“, aby stránku okamžite zrušili a pána poručíka trebárs poslali do ulíc, riadiť križovatku, či na nejaký obvod, riešiť drobnú kriminalitu.

„On samotný, ako policajt je jeden hoax a podvod, nakoľko jeho miesto bolo civilné a nechápem, kto a prečo toto miesto dal do tabuliek, ako policajné,“konštatuje jeden z diskutérov.

Aj pán poručík pochopil po svojom

Profil tváriaci sa ako David Púchovský tiež Tarabovu otázku nepochopil, ako pokus o vtip, pretože poslanca v messengeri čakala nepríjemná správa.

Taraba sa bráni

„Žijeme v štáte, kde policajti na verejných funkciách sú ľudia podozriví z vážnej trestnej činnosti a preto je podozrenie, že sú potenciálni kriminálnici, ktorí okrem iného chcú zapáliť kolegyni auto kanistrom. Hrozba fyzického násilia nie je preto zdá sa príslušníkom Hamranovej polície cudzia,“začína svoj list generálnemu prokurátorovi poslanec NR SR s tým, že správa, ktorú nedávno dostal, vyzerá, ako keby ju písal príslušník polície a admin stránky Hoaxy a podvody polície SR. Taraba tiež pripomína, že by to mohol byť rovnaký človek, ktorý sa podľa zápisov zo služobnej cesty v Bruseli dožadoval pomoci na zásah do slovenských volieb.

„Chcem Vás upozorniť, že tohoto človeka som nikdy nekontaktoval a ani s ním nekomunikoval. Jediné, čo som napísal na sociálnej sieti, že po voľbách navrhujem premenovať fb stránku z Hoaxy a podvody SR na straty a nálezy, čo je primárna úloha objasňovania drobnej kriminality,“ konštatuje Taraba v liste ďalej.

Už vieme pravdu, chlieb lacnejší BUDE!
Stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR sa zase raz blysli tým, že vyvrátili pre Slovensko naozaj veľmi dôležitý hoax priam galaktického významu. Poručík Púchovský tentokrát riešil skutočnosť, že blúzka pani prezidentky, ktorú mala na Pohode jej... Čítať ďalej
01 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Vyhrážky do spoločnosti nepatria

„Chcem Vás požiadať, aby ste posúdili či sa mi majiteľ toho profilu v daných správach nevyhráža ako poslancovi parlamentu. Nemyslím si, že vyhrážky patria do spoločnosti a rovnako si nemyslím, že ak niekto prehlási, že je homosexuál stáva sa nedotknuteľným,“ uzatvára Taraba svoj list.

Nie je to po prvýkrát

„Tento frustrovanec sa vyhráža pravidelne aj bežným ľuďom,“ myslí si Marek Kurta z hnutia Republika, podľa ktorého, pokiaľ by šlo o reálny profil poručíka Púchovského, je to nielen na vyzlečenie z univormy, ale na trestné stíhanie za zneužívanie právomocí verejného činiteľa.  Svoje tvrdenie Kurta dokladá screenshotom z inej komunikácie.

&set=p.308546571570349&type=3

Je to on? Nie je to on?

V dnešnom virtuálnom svete plnom hoaxov by malo byť práve v záujme pána poručíka, aby sa od podobných vyhrážok jasne dištancoval. Alebo to dá na svojho šéfa, ktorý príhovorom u prezidentky zhodil z postu ministra Šimka?

Screenshot profilu údajného Davida Púchovského, z ktorého prišli vyhrážky Tarabovi

Profesionál

„Náš štát sa nevie efektívne brániť. Keď to porovnám s Českou republikou, tí ľudia, ktorí šírili najväčšie klamstvá už sú právoplatne odsúdení a my nevieme tu v podstate robiť nič,“ posťažoval si poručík Púchovský v Rozhovoroch ZKH na fakt, že na Slovensku si polícia a súdy nevedia poradiť s klamármi a hejtermi.

„Pokiaľ nebude mať polícia väčšie právomoci, tak nemôžeme očakávať zmenu, pretože každá zmena musí prejsť nejakou represiou, samozrejme v súlade s princípmi demokracie,“  konštatoval nedávno Púchovský.

Poručík Púchovský by chcel byť asi nadporučík a tak rozosieva zlo! Sedel u Hanzelovej v SME
Na ostatnom dúhovom pochode sa s emotívnym vystúpením, hodným morskej sasanky, účastníkom prihovoril aj admin facebookových stránok polície, ktorý neskôr zavítal aj do kresla hosťa novinárky Zuzany Kovačič Hanzelovej, kde hovoril nie len o svojom... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik