Hlas ľudu: TÓDOVÁ zakrákala, KOLÍKOVÁ si myslí, že seno žerieme
10 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Čo iné Tódovej ostalo? Keď už fotky hovoria, aj ona prehovorila. Zakrákala Biela vrana. A bola by sprostá, keby priznala celú pravdu. Samozrejme,  nezabudla osočiť Róberta Fica, že o aférke natočil nechutné video. Len neviem, čo je okrem príbehu na ňom nechutné.

Tódovej nechutí jej vlastná medicína

Ale viem a pamätám si, ako na tlačovkách svojimi otázkami vytáčala do nepríčetna ani nie tak  Fica samotného  ako tých, čo ju počúvali Aj kolegovia novinári neraz krútili hlavami nad jej  drzosťou.

A viem aj to, že mnoho ľudí si zgustlo na tomto odhalení. Len rozmýšľam prečo asi. Žeby ich národ tak veľmi miloval? Alebo ich nemiluje? Čo nás už po tom, podstatné je, že sa dve kočky milujú.

Na každú vec jestvujú dva názory

Niekto sa teší, že pravda sa ukázala, niekto stojí na strane načapaných - povedzme to právnickou rečou, „poškodených“ elitárok.

Keď som pozerala Tému dňa  s Róbertom Kaliňákom a Kolíkovou, je len prirodzené, že Robo nemohol obísť ani toto náhodné odhalenie. Samozrejme, že súkromie oboch dám ho nezaujímalo, nerýpal sa v ňom. Čo ho ale nesporne interesovalo, bola práca a pracovné prepojenie sudkyne a novinárky. Na rozdiel od neho, to nechcela vidieť bývalá „spravodlivá“ ministerka Kolíková. A vôbec, ktovie, kedy sa podľa nej tento vzťah novinárky a sudkyne začal? Keď Tódová písala o Pameliných prípadoch, možno sa tie dve ani nepoznali. A čo je to za zdroj, čo to priniesol? Možno mu vôbec veriť?

V takýchto intenciách začnete rozmýšľať, keď počúvate Kolíkovú. Nedopína jej to? Sedí si na kábli? Alebo si myslí, že aj my sme sprostí?

Hlas ľudu: Kto si choval hada na prsiach, ten vie
Stáva sa. V práci či v politike. Niekomu dôverujete a on vašu dôveru sklame. Opustí vás, podráža vám nohy a vyťahuje špinavosti. V politike zvlášť. Keď ide o niečo, človeka treba potopiť. Špinavci vedia ako na to. Zajačie úmysly sú nám blízke Ak... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik