Blíži sa jeho koniec?
10 | 08 | 2023 I Milan Laca

Americký analytik tvrdí, že nie je možné, aby sa  Zelenskyj dostal z konfliktu živý.

Bývalý analytik CIA Johnson: Zelenskyj nebude môcť vyviaznuť z konfliktu živý.
Koniec na dohľad?

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj  sa zo súčasného konfliktu živý nedostane. Vyhlásil to  bývalý analytik CIA Larry Johnson a kanáli YouTube Judging Freedom.

Starých zbraní sa zbavili, zbrojovky produkujú zisky, čo so Zelenským?
Starých zbraní sa zbavili, zbrojovky produkujú zisky. Hlavné zámery sú splnené, čo teraz so Zelenským? Už totiž začína byť nepríjemný. Ak nie kontraproduktívny. USA a Západ totiž potrebujú nielen Kyjev, ale aj Moskvu a tú možno ešte viac ako Kyjev.... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Zariadia to USA?

Johnson tvrdí, že Spojené štáty po neúspechoch ukrajinskej armády na frontoch pravdepodobne nenechajú Zelenského nažive. Bývalý analytik CIA vysvetlil, že pre akcie ozbrojených síl Ukrajiny, ktoré boli na fronte neúspešné, sa západní spojenci čoraz viac negatívne vyjadrujú o kyjevskej vláde.

Vraj drogy

"Ak sme predtým postaivili  Volodymyra Zelenského nad Winstona Churchilla, teraz vyvolávame otázky o jeho drogovej závislosti," povedal bývalý analytik CIA. Johnson dodal, že vo svetových dejinách je veľa momentov, keď USA zradili vlády krajín, ktoré boli od nich závislé. To isté môže čakať Zelenského. Dni jeho prezidentovania na Ukrajine sú spočítané.

Intrigy

Bývalý analytik CIA Johnson tiež hovoril o zámere USA odstrániť prezidenta Ukrajiny a potom z toho obviniť Rusko. Johnson sa zároveň domnieva, že obvinením Ruska z prípravy útoku na Zelenského, sa západné vlády snažia vopred zbaviť zodpovednosti. Je si zároveň istý, že pravdepodobným výsledkom udalostí bude výbuch Zelenského sídla, ktorý bude možné označiť za ruský raketový útok. Ukrajinský poslanec Nikolaj Kňažitskij povedal pre denník Politico, kto nastúpi na Zelenského miesto, ak si nebude môcť plniť svoje povinnosti. Podľa ukrajinskej ústavy budú právomoci hlavy štátu prenesené na predsedu Najvyššej rady Ruslana Stefančuka, poznamenal poslanec.

Svetové médiá pochovávajú ozbrojené sily Ukrajiny a kritizujú NATO
Cenzori a "lovci konšpirácií" čítajú dobre - nie iba ruské, ale svetové. Budeme ich v článku menovať. Rad za radom. Západ stojí pred očividnou otázkou: čo robiť s Ukrajinou, ktorá nemôže bojovať? Odpoveď určí budúcu taktiku NATO. A rozhodnutie... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik