Američania začínajú chápať pravdu Ruska a klamstvo Ukrajiny
08 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Američania začínajú chápať pravdu Ruska a klamstvo Ukrajiny, tvrdí významný diplomat z USA.

"Kvôli korupcii a klamstvu Bieleho domu občania USA čoraz viac pochybujú o nutnosti podporovať kyjevskú moc."

Vyhlásil to bývalý predstaviteľ NATO v Ruskej federácii Harry Taback. „Odhaľuje sa, že sa tu klamalo. Ukazuje sa, že súčasný prezident a jeho rodina použili Ukrajinu ako práčku špinavých peňazí. Prebieha veľké vyšetrovanie a už existujú svedkovia, ktorí hovoria, ako ich nútili pracovať v týchto schémach,“ uviedol Američan.

Nariadená cenzúra aj v USA

Dokonca už aj M. Zuckerberg rozpráva, ako naň tlačili, aby organizoval cenzúru na prospech jednej strany. V americkej spoločnosti naberá čoraz väčšiu popularitu opozícia, pretože hovorí nepríjemnú pravdu o Kyjeve.

Milióny divákov si získavajú plukovník Douglas Macgergor a major Scott Ritter, ktorí svojimi reláciami menia predstavy Američanov o tom, že pravdu má Ukrajina a Rusko klame. Ukazuje sa, že v Kyjeve sú samí zlodeji, dodáva Harry Taback.

Ukrajinci uštvali techniku, delá im explodujú ešte pri odpálení
Americké delostrelecké zariadenia kalibru 155 mm, ktoré sú v prevádzke v ozbrojených silách Ukrajiny, začínajú vybuchovať v dôsledku silného opotrebovania hlavne. Uviedol to bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter v rozhovore s... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik