Ukrajinec unikal polícii 160-kilometrovou rýchlosťou: Jazdil OŽRATÝ!
07 | 08 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Opitý 37-ročný Ukrajinec, ktorý koncom uplynulého týždňa unikal v Bratislave pred hliadkou, nafúkal 2,1 promile. Polícia ho obvinila z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Vodič začal policajtom vo vysokej rýchlosti unikať a na opakované výzvy na zastavenie nereagoval. Na "osemdesiatke" unikal polícii rýchlosťou 163 km/h.

"Pri prechádzaní zákruty na Ametystovej ulici nezvládol riadenie, zišiel mimo vozovky a vozidlo skončilo v jarku," priblížili policajti. Muž následne nafúkal 2,1 promile.

Obvinený Ivan V. bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. K zraneniu iných osôb nedošlo.   

Ďalším, na koho si polícia posvietila, bol 44-ročný vodič Mercedesu, ktorý po diaľnici jazdil rýchlosťou až 204 km/h. "Upozorňujeme vodičov, že vysokou rýchlosťou ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Dodržujte dopravné prepisy a jazdite bezpečne," dodáva polícia.

EŠTE VÄČŠÍ CHAOS AKO ZA MATOVIČA! Ak voľby vyhrá tento PROGRESÍVNY EXPERIMENT. Šimečka ZÚRI (VIDEO)
Držte si klobúky! Za vlády PS bude väčší chaos, ako za Matoviča! Skonštatoval to hlasák Matúš Šutaj Eštok, ktorý, snáď ako jediný z politikov zo strany Petra Pellegriniho, dlhodobo kritizuje liberálnu stranu Progresívne Slovensko. A to aj v čase,... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik