Zvláštne ticho nad vyšetrovaním podvodov takzvanej pandemickej pomoci
06 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Na rozkradnutú pandemickú pomoc nezabúdame" - oznamuje poslanec NR SR a SMERU - SSD Ján Richter, bývalý minister rezortu práce a sociálnych vecí.

"Budú to pomaly dva roky, odkedy sme sa dozvedeli o rozkrádaní pandemickej prvej pomoci, ktorú vyplácalo Krajniakove ministerstvo práce."

To ticho je na politickú objednávku?

"Ako však pokračuje vyšetrovanie podvodov, ktoré sa diali pri vyplácaní príspevkov na udržanie pracovných miest a podporu SZČO počas pandémie, nevieme. Vyšetrovatelia káuz, ktorých bolo pri čerpaní pomoci hneď niekoľko, žiadne nové informácie stále neprinášajú. Že by tieto „kauzičky“, pri ktorých skončilo v schránkových firmách pravdepodobne až 24 miliónov eur, zamietli pod koberec?" Pýta sa verejne Ján Richter.

Fico sa prihovára: Pani Čaputová, pán Ódor v demisii!
Pani Čaputová, pán Ódor v demisii! Matica slovenská nie je na Slovensku vyrobený kus železa na šrób, pripomína líder Smeru Robert Fico. A s opovrhnutím sleduje, ako 160. výročie vzniku Matice slovenskej odignorovali dvaja najvyšší ústavní... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme