EŠTE VÄČŠÍ CHAOS AKO ZA MATOVIČA! Ak voľby vyhrá tento PROGRESÍVNY EXPERIMENT. Šimečka ZÚRI (VIDEO)
07 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Držte si klobúky! Za vlády PS bude väčší chaos, ako za Matoviča! Skonštatoval to hlasák Matúš Šutaj Eštok, ktorý, snáď ako jediný z politikov zo strany Petra Pellegriniho, dlhodobo kritizuje liberálnu stranu Progresívne Slovensko. A to aj v čase, keď sa špekuluje, že práve Hlas a PS by mohli tvoriť novú vládu po septembri 2023. A Šimečka stále hudie - LEBO FICO!

Vraj "odborníci"

"Odborníci s čistým štítom, ktorí chcú znižovať dôchodky, legalizovať drogy a ani nepoznajú názvy ulíc v hlavnom meste…," opisuje sarkasticky predstaviteľov progresívcov vo videu Eštok.

"Medzi nimi a Matovičovcami nie je žiadny rozdiel a ani si nevieme predstaviť, aký chaos na Slovensku nastane, keď vyhrá tento progresívny experiment," varuje hlasák.

Nezaradený Pellegriniho poslanec uviedol ako príklad to, ako si progresívci poradili s parkovacou politikou v hlavnom meste. “Primátor Vallo, ktorý je vzorom pre všetkých progresívcov, zrušil podľa neho nevýhodnú zmluvu s parkovacou spoločnosťou a zaviedol nové pravidlá. Výsledok? Parkovanie v centre hlavného mesta bude dvakrát drahšie a platiť sa bude aj cez víkendy a dokonca po polnoci.”

Pripomenul, že nová progresívna parkovacia politika znamená aj zrušenie možnosti zaplatiť sms správou. “Čiže starší ľudia bez smartfónov majú smolu. Aké progresívne… Rovnako zabudnite aj na bonusové karty pre obyvateľov Bratislavy.”

“Hlavne že si tento vzor progresívcov zamestnal na magistráte stovky ľudí navyše. Výsledkom toho je len chaos a ďalšie zdražovanie,” hovorí poslanec Hlasu-SD s tým, že zopakoval, že si nevie predstaviť, aký chaos nastane v štáte, ak by takýto politici zostavovali nový vládny kabinet.

Viac vo videu:

A zase LEBO FICO!

"Útoky na PS iným stranám percentá neprinesú. Ale Robertovi Ficovi áno," reaguje na sociálnej sieti líder Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka.

zdroj: FB/Michal Šimečka

"Politici a političky, ktorí na nás útočia, by si po tých rokoch už konečne mohli uvedomiť, že takáto rétorika im percentá neprinesie. Ľudia na Slovensku majú malicherných sporov plné zuby. V skutočnosti po takejto politike túži iba jeden človek - Robert Fico. Len on z nej profituje. A ak v tom budú pro-európske a tzv. prodemokratické strany ďalej pokračovať, tak znechutia ešte aj tých posledných voličov, ktorí im dnes veria, a Robert Fico opäť zvíťazí. O toto sa hrá. Toto nesmieme dopustiť," varuje Šimečka "proeurópskych" a "prodemokratických" voličov.

MEGAŠKANDÁL! Na rade je Žilinka: Uprace túto justičnú a novinársku MAFIU?
Slovenskom otriasa poriadny megaškandál! ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH? Túto otázku kladie podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Mimoriadne závažné odhalenie páru – tendenčnej novinárky... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik