Klus ako príklad "zásadovej" politiky
08 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Ponuku účasti na kandidátke Sme rodina do predčasných volieb, ktoré budú 30. septembra prijal aj Martin Klus. Do volieb ide s lukratívnym číslom 150, hoci v politike mienil skončiť. Také úvahy mal po funkčnom sklamaní v marci. Lenže prešlo pár mesiacov a Klus zistil, že s Kollárom sa vlastne názorovo zbližujú. Klusovi pritom neprekáža ani Kollárova minulosť vexláka.

Bojovník Klus

Martin Klus ešte v marci po tom, ako neuspel na Európskom dvore auditorov, ktorý pripisuje Sulíkovmu antilobingu, zvažoval koniec v slovenskej politike, sledujúc májové a júnové dianie toto rozhodnutie prehodnotil a prijal jednu z mnohých ponúk pokračovať.

„Prečo by som mal spraviť radosť takému zákernému človeku, ako je Sulík a mnohým ďalším, že sa jednoducho vzdám. Nie, budem bojovať ďalej,“ povedal si a prijal ponuku od hnutia Sme rodina. Na Kollárovej kandidátke „sa mu ušlo“ lukratívne číslo 150. Ponúk mal pritom podľa vlastných slov niekoľko.

Klus tvrdo o svojom exšéfovi: So Sulíkom sa nerozprávam, je to zákerný človek (VIDEO)
Niekdajší „korunný princ“ SaSky, neúspešný kandidát na európskeho auditora, dnes ide do parlamentných volieb pod hlavičkou hnutia Sme rodina. Martin Klus na svojho niekdajšieho šéfa pekné slovo nenašiel. Klus síce registruje výčitky na margo... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Vekslák? Nemá problém

„Ja vnímam Borisa Kollára od roku 2016. Nehovorím, že predtým neexistoval. Ale každý máme nejakú minulosť, niektoré veci sú pre mňa novinky,“ reaguje Martin Klus na margo toho, či mu neprekáža, že predseda hnutia, za ktoré kandiduje sa zamlada venoval ilegálnej činnosti.

Podobné hodnoty

„Ako ho vnímam od roku 2016, cez rok 2020, až do súčasnosti, tak sa postupne približuje minimálne v tej oblasti, ktorá je pre mňa podstatná, k mojim hodnotám,“ objasňuje Klus dôvod, prečo sa rozhodol kandidovať za Sme rodina. Rešpektuje síce, že sú tu veci, ktoré sú pre niektorých ľudí červená čiara a je mu úplne jasné, že aj mnohí jeho voliči s tým budú mať problém.

„Je to tak, ako to je a asi to musíme všetci už len rešpektovať,“ uzatvára Klus.

https://www.youtube.com/shorts/DMyaEt_VkEM

Slovensko potrebuje nemocnice a nie nakupovať zbrane pre Zelenského
"Zdravotníctvo musí slúžiť ľuďom, nie finančným žralokom! Rušenie nemocníc musíme zastaviť" Píše rozhorčene na sociálnej sieti Milan Uhrík. Slovensko potrebuje nemocnice, a nie nakupovať zbrane pre Zelenského! Lekári a sestry odchádzajú,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok