MEGAŠKANDÁL! Na rade je Žilinka: Uprace túto justičnú a novinársku MAFIU?
07 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Slovenskom otriasa poriadny megaškandál! ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH? Túto otázku kladie podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Mimoriadne závažné odhalenie páru – tendenčnej novinárky Denníka N Moniky Tódovej a aktívnej sudkyne špecializovaného trestného súdu Pamely Záleskej telefonicky okomentoval aj bývalý predseda Najvyššieho súdu SR, bývalý podpredseda vlády a minister spravodlivosti Štefan Harabin.

Toto nebola bežná nedeľa!

"Novinár Martin Daňo načapal v Tatrách Moniku Tódovú a Pamelu Záleskú, ako spali na jednej hotelovej izbe. Toto zatrasie celým Slovenskom. A nie preto, že dámy si spolu užívali romantické chvíle na hotelovej izbe, to je ich vec," konštatuje Blaha a ďalej vysvetľuje, čo toto zistenie vlastne obnáša.

  • Záleská je sudkyňa, ktorá poslala do väzby nevinného Milana Lučanského - toho Milana Lučanského, do ktorého Tódová v Denníku N nechutné útočila. Náhoda?
  • Záleská bez vypočutia svedkov protistrany poslala Dušana Kováčika na 14 rokov do basy - toho Dušana Kováčika, ktorého Tódová roky ohovárala v Denníku N. Náhoda?
  • O Tódovej sa hovorí ako o Lipšicovej opičke. Mončiči. Ak sa ukáže, že spolitizovaný šéf špeciálnej prokuratúry Lipšic, liberálna novinárka z denníka, ktorý vlastnia milionári z Esetu Tódová a kontroverzná sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Záleská tvoria organizovanú skupinu a dohadujú svoje útoky na politikov, tak to bude peklo. 

Takto sa likvidujú ľudia!

Takto sa podľa Blahu likvidujú ľudia - najskôr vás médiá očiernia, potom si na vás prokuratúra niečo vymyslí a nakoniec im to sudkyňa prikryje... "Hovorí sa tomu tiež - mafia."

"Vyzerá to na koniec sudkyne Záleskej a možno aj Denníka N. Nezabúdajme, kto vlastní Denník N. Tí istí milionári z Esetu, ktorí financovali Progresívne Slovensko, Čaputovú či Valla," pripomína smerák. "A veľmi čudesne pôsobia v súdnom prostredí pri kauze hotela Carlton. A teraz sa dozvedáme, že majú cez svoju zamestnankyňu Tódovú ukrutne blízko k istej sudkyni," dodáva.

"Očakávam trestné stíhanie voči všetkým, ktorí boli súčasťou justičnej a novinárskej mafie. Milanovi Lučanskému to už život nevráti, ale aj tak musíme bojovať za spravodlivosť - aj v jeho mene. Ak bol spáchaný zločin, musí prísť zaslúžený trest," uzavrel Blaha.

TOTO JE BOMBA! Zatrasie to celým Slovenskom (VIDEO)
Lipšicova opička Mončiči a sudkyňa Špecializovaného trestného súdu spolu na dovolenke! A je to vonku, šíri sa to celým internetom, toto nezastavia... Už ste videli, s čím prišiel novinár Martin Daňo? Sudkyňa Pamela Záleská a novinárka Denníka N... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Skompromitované inštitúcie

"Pamela Záleská nachytaná na spoločnej dovolenke s Monikou Tódovou je potvrdením, že špecializované inštitúcie v podobe špecializovanej prokuratúry a špecializovaného trestného súdu sú skompromitované inštitúcie, ktoré treba okamžite rozpustiť," skonštatoval líder Život NS Tomáš Taraba.

Kvôli spoločnému dovolenkovaniu Záleskej a Tódovej, ktorá podľa Tarabu v článkoch likvidovala povesť a prezumciu neviny obvinených, o ktorých rozhodovala jej kamoška Záleská, by mali okamžite preveriť všetky rozsudky, v ktorých rozhodovala Záleská a nevylúčila sa zo zaujatosti, píše spojenec SNS.

"Rovnako by okamžite mala Záleská podstúpiť vyšetrovanie, či v minulosti tak častá nadmerná informovanosť pani Tódovej nepramenila práve v úniku informácii od Záleskej a či sa ona o ne nedelila s Tódovou na spoločných dovolenkách a možno aj v spoločnej posteli," upozorňuje Taraba.

Taraba pripomína, že "táto krásavica mala rozhodovať aj o väzbe Fica! "Keby poslankyne Tabak a Hatráková sa nechali zlomiť a parlament by ho vydal."

Na obrázku môže byť 1 osoba a bicykel

Na rade je Žilinka

Mimoriadne závažné odhalenie páru – tendenčnej novinárky Denníka N Moniky Tódovej a aktívnej sudkyne špecializovaného trestného súdu Pamely Záleskej telefonicky okomentoval aj bývalý predseda Najvyššieho súdu SR, bývalý podpredseda vlády a minister spravodlivosti Štefan Harabin so záverom: „Žilinka musí dávať návrh na vzatie do väzby, a keď nie, tak je tak isto vydierateľný!“

Už tu nesmraďte a pustite k tomu profesionálov!
Ľuboš Blaha, podpredseda Smeru-SSD je v plnej sile späť. Nie len že si do karpatských lesov odskočil napísať knihu o argentínsko-kubánskom vodcovi Che Guevarovi, zdá sa, že si aj výdatne oddýchol, aby sa mohol vrhnúť do predvolebného boja a tak,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik