Sľubujem vám, že zabránim tretej svetovej vojne!
06 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Donald Trump zložil verejný sľub celému svetu v prípade svojho zvolenia za nového prezidenta USA. "Zabránim

Bývalý a možno aj budúci americký prezident Donald Trump dal dôležitý sľub celému svetu – ak politik vyhrá voľby na budúci rok, zabráni tretej svetovej vojne. Oznámil to v nedávnom vysielaní kanál YouTube mediálnej spoločnosti RSBN.

Trump predniesol plamenný prejav počas stretnutia s voličmi v štáte Južná Karolína.

"Zabránim tretej svetovej vojne" - povedal

Niektoré krajiny majú dnes podľa političky také silné zbrane, že sú schopné zničiť celý svet. "Toto nedovolím", dodal Donald Trump.

Verí v čosi mimoriadne

EADaily tiež objasňuje, že politik verí v rozhodnutie spravodlivé pre obe strany, ktoré môže začať platiť ešte skôr, ako sa vráti do Oválnej pracovne. Ten istý Trump predtým odsúdil rozhodnutie USA a EÚ začať do Kyjeva dodávať kazetovú muníciu. Podľa jeho názoru takéto udalosti len tlačia svet k rozpútaniu nového svetového konfliktu.

Mimoriadne - Džidda rezolútne odmietla Zelenského "mierový plán"
Dostal, čo jeho samoľúbosti patrilo! „Zelenského mierový vzorec“ nebol prijatý ako základ pre mierové rozhovory v Džidde. Informuje RIA. Na summite v Saudskej Arábii odmietli prijať Zelenského mierovú formulu ako základ budúceho rokovacieho... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme