Prijímačky: Žiaci si MENIA pohlavie, aby dostali POHLAVNÉ BODY!
07 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Študent si zmenil pohlavie, aby sa dostal na štúdium na nórskej univerzite. Podľa dotyčnej/ho to nebolo o nič ťažšie ako prejsť k inému mobilnému operátorovi. Vzdelávacie inštitúcie, ktoré sú terčom výhrad, že sa podvolili šialeným nápadom okolo pohlavia, uvažujú, že zavedú opatrenia, ktoré by znemožnili obchádzať kvótový systém, píše nórsky publicista a prekladateľ Yngvar Brenna v blogu na Aktuálně.cz.

POHLAVNÉ BODY

Že mnoho Nórov je ochotných zaobchádzať pomerne ďaleko, aby si zaistili miesto na najprestížnejších štúdiách, nie je nič nové. „Nové je prepísanie právneho pohlavia v evidencii obyvateľov bez akejkoľvek úpravy telesnej podoby uchádzača. Niekoľko stlačení tlačidiel vynieslo dotyčnej/mu body navyše za ‚správne' pohlavie, čo jej/mu otvorilo cestu k vytúženému štúdiu odboru Priemyselné hospodárstvo a technologické vedenie. A keď doštuduje, tak si veselo môže nechať ‚prenastaviť' náležitosti na pôvodné pohlavie,“ glosuje nórsky novinár Yngvar Brenna.

Aby sa navýšil podiel dievčat a žien, sú totiž niektoré štúdiá v Nórsku otvorenejšie pre dievčatá a ženy, ako pre chlapcov a mužov. Týka sa to napr. inžinierstva, veterinárneho lekárstva, vzdelania na zdravotníkov... Zato takú medicínu študuje už vyše 70 % dievčat/žen bez toho, aby boli chlapcom/mužom ponúkané body navyše. Dievčatám/ženám tak postačia o niečo horšie známky plus „pohlavné body“ za to, že sú dievčatami/ženami a môžu suverénne predísť rad schopnejších chlapcov/mužov s lepšími známkami, píšu české Parlamentní Listy.

Je výhodnejšie byť ženou
„Kvótovaním začala občianska strana Høyre a urýchlilo sa to Robotníckou stranou, čiže Arbeiderpartiet a ženskými odnožami oboch spomínaných strán. Toto stavanie pohlavia proti sebe a až regulárna nenávisť voči mužom od tej doby stihli nakaziť takmer všetku politiku, masmédiá, verejný a súkromný sektor, občianske združenia atď.
Hoci to výslovne káže zákon o zrovnoprávnení a zákaze diskriminácie s tým, že účel zákona je napomáhať zrovnoprávnenie a brániť diskriminácii kvôli pohlaviu, nikomu to nepripadá nenormálne, diskriminujúce a zhadzujúce, že niekto kasíruje body už len práve za svoje pohlavie. Ak sa majú dievčatá/ženy tešiť zvláštnym právam, tak musí byť možné definovať, čo je to dievča/žena, avšak takej definícii odporuje dnešný zákon, ktorý odpája pohlavie od biológie a umožňuje definovať vlastné pohlavie, pokračuje Brenna vo svojom komentári.
 
ŠKANDÁL z prostredia NATO
"Vojenskí inštruktori NATO z Dánska a Spojeného kráľovstva cestovali na základňu Azov (neonacistická organizácia zakázaná v Ruskej federácii), aby vycvičili militantov už v máju roku 2021, teda, rok pred vojnou. Informuje web iz.ru. Informovala o... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Ivan Brožík
Revolúcia radikálov požiera svoje vlastné deti
„Preto je zneužívanie nielen riziko, ale hotový fakt. Avšak ak má byť vecou každého rozhodovať, čo znamená a obnáša to ktoré pohlavie, potom bude nezmyselné cítiť sa byť určitého pohlavia,“ píše v denníku Dagsavisen učiteľ Ole Christian Vedvik.
 

„Pohlavné kvótovanie sa paradoxne snúbi s pohlavným relativizmom čiže striedaním pohlavia. Prečo sa rovno neidentifikujú ako vyštudované, aby mohli vynechať celé štúdium? Sme svedkami toho, že revolúcia radikálov požiera svoje vlastné deti. Buď by museli hájiť a chváliť každý prípad podvodu tohto druhu, alebo by museli vydávať vyhlásenie o tom, že striedači pohlavia z mužského na ženské nie sú plnohodnotnými ženami. Chápete ten, pre hociktorého miestneho, nepochopiteľný koncept? Nedostanete sa na štúdium preto, že máte od prírody chromozóm Y. Ženy majú X a pripíšu sa im dva body navyše,“ pozastavuje sa novinár.

„Podľa niektorých by mal byť zverejnený zoznam všetkých ustanovených výhod, na ktoré dosiahnete buď ako žena, muž, „neurčené pohlavie“ či príslušník etnickej menšiny. A ak budete striedať pohlavnú identitu, povedzme, raz týždenne, tak budete usilovne udržiavať úrady zaneprázdnené. Isteže, môžete tak robiť aj niekoľkokrát denne podľa vašej dennej kondície, potrieb a voľnočasových aktivít, ak ste dostatočne nápadití, prípadne pomätení. A možno chtiac nechtiac zasadíte ďalší klinec do rakvy ‚pohlavnej diverzite'?!“ uzatvára Yngvar Brenna.

TOTO JE BOMBA! Zatrasie to celým Slovenskom (VIDEO)
Lipšicova opička Mončiči a sudkyňa Špecializovaného trestného súdu spolu na dovolenke! A je to vonku, šíri sa to celým internetom, toto nezastavia... Už ste videli, s čím prišiel novinár Martin Daňo? Sudkyňa Pamela Záleská a novinárka Denníka N... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik