POMÓÓÓC! PAT a MAT NAŽIVO
05 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Politik Smeru-SD si myslí, že je na hanbu Hegera, že Matovičovi tri roky slepo slúžil a v tom čase o ňom šíril len chválospevy.

Lídri politických subjektov OĽaNO a Demokrati Igor Matovič a Eduard Heger sa stretli v relácii TV JOJ Analýzy 24. Obaja politici sa v relácii osočovali, vyjadrovali nesúhlas s výrokmi toho druhého a skákali si do reči.

Na televízne stretnutie oboch expremiérov na sociálnej sieti zareagoval podpredseda Smeru-SD Ladislav Kamenický.

HÁDKY PATA A MATA, KTO VIAC ROZVRÁTIL SLOVENSKO. MATOVIČ A HEGER ZABUDLI, ŽE TO BOLI PRÁVE ONI A BOLI SPOLU V JEDNEJ STRANE (OĽANO),“ zhrnul Kamenický svoj postoj k obidvom politikom v nadpise svojho príspevku.

Kamenický píše, že keď si pozrel reláciu na Jojke, tak sa hanbil za to, že títo dvaja páni boli „na striedačku“ premiérmi a aj ministrami financií Slovenskej republiky. To, čo videl, mu pripadalo najskôr ako debata pri pive a neskôr ako hádka dvoch škôlkarov, ktorí sa snažia presvedčiť učiteľku a spolužiakov, kto vlastne rozbil školské okno. Redaktorka tam podľa Kamenického takmer ani nemusela byť, lebo Matovič a Heger si vystačili sami.

Zaujímavé pre mňa však bolo najmä to, ako Heger celý čas národu vysvetľoval, že Matovič buď klame, zavádza alebo marketingovo manipuluje s ľuďmi, však "veď on ho dobre pozná". Mal som prvýkrát pocit, že Heger hovorí o Matovičovi to, čo si o ňom skutočne myslí,“ poznamenal podpredseda Smeru.

Facebook Ladislav Kamenický | Obrázok Igora Matoviča a Eduarda Hegera ako Pata a Mata.

Podľa Kamenického je „na hanbu Hegera“, že Matovičovi slepo tri roky slúžil a v tom čase o lídrovi OĽaNO „šíril len chválospevy“.

Kamenického najviac pobavilo, keď Matovič s úplne vážnym hlasom vysvetľoval Hegerovi, ako Slovensko nepotrebuje hádky. „Dlho som krútil hlavou, čo všetko dokáže Matovič zo seba vypustiť!,“ píše Kamenický.

Relácia bola dobrá aspoň na to, aby ľuďom na Slovensku ukázala, čo už nikdy nesmú vo voľbách dopustiť!,“ uviedol politik v závere svojho príspevku.

Hegerovi a ďalším Demokratom ľudia neveria! Pýtajú sa: "Pán Heger, Vy sa necítite trápne?"
"Nenechajme Slovensko v rukách tých, ktorí ho buď rozkradnú alebo rozhádajú!!! Demokrati majú skúsený tím, ktorý je pripravený slúžiť občanom," píše na sociálnej sieti expremiér a exminister financií Slovenskej republiky Eduard Heger, ktorý... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik