AKTUÁLNE VÁŽNA ZRÁŽKA autobusu s autom! Hlásia zranených, tvoria sa kolóny (FOTO)
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

V Žilinskom kraji  dnes vodiči od rána hlásia rozsiahle kolóny na viacerých hlavných ťahoch. Dopravnú situáciu v popoludňajších hodinách skomplikovala aj vážna dopravná nehoda.

Podľa informácií portálu zilinak.sk na ceste prvej triedy I/18 v úseku medzi Ružomberkom a Ivachnovou sa dnes po 15.00 h zrazilo osobné motorové vozidlo a autobus. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky, hasiči hlásia najmenej jednu zranenú osobu. Podľa motoristov, ktorí prechádzajú okolo, došlo v blízkosti aj k ďalšej nehode dvoch osobných automobilov. Cesta je aktuálne zapchatá a treba sa pripraviť na rozsiahle kolóny.

Medzi Ružomberkom a Ivachnovou sa stala vážna nehoda. ZDROJ: FB/Erika Brtáňová

NO ZBOHOM! Výsledky Čaputovej vlády iba za tento týždeň
Tomáš Taraba na sociálnej sieti bilancoval. Ohodnotil len posledný týždeň práce a snaženia vlády poverenej prezidentkou Zuzanou Čaputovou. A nič lichotivé to veru nie je. 1. Čaputovej minister pôdohospodárstva Bíreš súhlasil v Bruseli v rozpore so... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik