Čašník v českom Brandýse prišiel o prácu pre RUSKÚ HYMNU!
05 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Čašník v Brandýse pustil Ukrajinke ruskú hymnu a sirénu. Dostal padáka. Novinkám to potvrdil vedúci reštaurácie Jindřich Minx, ktorý uviedol, že reštaurácia zamestnancovi dala výpoveď a zároveň incident nahlásila políciu.

„Spýtala som sa na heslo k wi-fi, na čo mi český čašník odpovedal, že internet je iba v ruštine. Najskôr som tomu nevenovala pozornosť, myslela som si, že si myslí, že som Ruska,“ citovala agentúra Nexta Ukrajinku Olesju Košylkovú.

„O päť minút neskôr som počula ruskú hymnu. Išla som teda dovnútra a spýtala sa ‚To je ruská hymna?' a čašník mi odpovedal, že je,“ opisovala incident žena, ktorá zamestnancovi podniku povedala, že nie je Ruska, ale Ukrajinka.

No a čo?

Na to jej muž mal odpovedať „No a čo?“ a začať sa hlasno smiať. Reštaurácia dala pracovníkovi výpoveď a od jeho správania sa dištancovala.

Dezinformácie predstaviteľov EÚ verzus fakty
Ruské ministerstvo zahraničia vyvrátilo mýty, ktoré prezentuje vedenie Európskej únie. V súvislosti s publikovaním a distribúciou zborníka „Rok, v ktorom sa do Európy vrátila vojna“ a príspevkami z blogu Vysokého predstaviteľa EÚ pre zahraničné... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik