KLAMÁR BARÁNIK NECHCE PLATIŤ!
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Poslanec Alojz Baránik rád moralizuje a poúča verejnosť o právnom štáte, o tom ako Maroš Žilinka nerešpektuje zákony, cíti sa byť nedotknuteľný a pritom jediný kto sa takto správa je on sám. Skonštatoval to na sociálnej sieti hlasák Matúš Šutaj Eštok. Politik zo strany SASKA sa totiž zdráha zaplatiť súdom priznanú náhradu škody vo výške 70 tis. EUR!

"Keď bol Baránik taký hrdina v čase, keď šíril klamstvá o sudkyni krajského súdu, ktorú označil za členku justičnej mafie, potom nech je rovnaký hrdina, keď jej má zaplatiť súdom priznanú náhradu škody vo výške 70 tis. EUR," prízvukuje opozičný politik.

Ako poslanec môže všetko?

Podľa Baránika súd rozsudkom zasiahol do ústavnosti fungovania NRSR ako celku, pretože jeho výroky odzneli v rámci rozpravy, a tým pádom by mali byť v poriadku.

"Týmto argumentom chce Baránik povedať, že ako poslanec môže kohokoľvek označiť za zlodeja, mafiána, korupčníka a dotyčný sa voči takýmto výrokom nemôže brániť, lebo Baránik je predsa poslanec NRSR," upozorňuje Eštok.

Zdroj foto: FB/MŠE | Matúš Šutaj Eštok

Poslanec je podľa hlasáka človek, ako ktokoľvek iný na Slovensku, a musí niesť rovnakú zodpovednosť za svoje výroky a hlavne musí rešpektovať rozhodnutia súdov.

"Súd, ktorý mu uložil povinnosť nahradiť škodu vyslal dôležitý signál, že všetci si máme byť pred zákonom rovní a časom to snáď pochopí aj Baránik a prestane chrliť síru na všetky strany," uzavrel Eštok.

Gašpar ich ZOTREL všetkých! TOTO si Čaputová, Ódor či progresívci len tak za klobúk nedajú (VIDEO)
Nikde vo svete by Pavol Ďurka po tom všetkom čo o ňom vieme, nemohol behať po slobode a, nedajbože, vykonávať právomoci policajta! Upozorňuje na to bývalý prezident policajného zboru Tibor Gašpar. To, že ho Čaputová a Ódor kryjú, je len dôkazom... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik