Richterová už upozorňuje aj voličov Borisa Kollára
03 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Nadácia Zastavme korupciu (NZK) sa „pozrela na zúbky“ Borisovi Kollárovi a zistila, že predseda parlamentu má „na krku“ kauzu podobnú tej, na akej padol exminister Samuel Vlčan. Neušlo to ani Barbore Richterovej, ktorá si tentokrát popri kampani „podala“ aj voličov hnutia Sme rodina.

Článok Xénie Makarovej a Zuzany Petkovej hovorí o tom, že ministerstvo výstavby, ktoré viedol nominant Kollárovho hnutia, si v médiách vlastnených Borisom Kollárom objednávalo reklamu. Kollár súvislosť odmieta, ministerstvo tiež. Všíma si to však Barbora Richterová, ktorá konštatuje, že Kollárovi stačí jedna výhovorka a všetko mu prejde. Aj u voličov, ktorí sa uspokoja aj s predvolebnými drobnosťami. Richterová pritom nedávno práve kvôli Kollárovi a kauze bitky, ktorú od neho dostala, absolvovala „detektor lži“.

Nadácia Zastavme korupciu
Facebook / Barbora Richterová
Facebook / Barbora Richterová
Facebook / Barbora Richterová
Facebook / Barbora Richterová
Facebook / Barbora Richterová
Facebook / Barbora Richterová
Facebook / Barbora Richterová
Podobnosť čisto náhodná

NZK hovorí o tom, že ministerstvo dopravy si v rádiách Borisa Kollára objednalo služby/vysielací čas za vyše tristotisíc eur. Vyššiu sumu dostala za reklamu už len RTVS. Ministerstvo však tvrdí, že o konflikt záujmov nejde. Sám Kollár tvrdí, že na riadení rádií sa nepodieľa, pretože mu to zákon o ochrane verejného záujmu zakazuje. NZK v tejto súvislosti však pripomína, že kauza pripomína tú, kvôli ktorej definitívne padla vláda Eduarda Hegera.

Kollárove dámičky: Jedna sa mu hrabe v smetiach, druhú venčí pod rúškom noci
Malý Abner, v poradí trináste „priznané“ dieťa predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina), nemá ani mesiac, Boris však mamičku číslo 11 vytiahol na romantickú večeru. Ešte pred tým však vzala na prechádzku mestom aj malého synčeka. Ani nie... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Došlo to aj Richterovej

Barbora Richterová, mamička dvoch z trinástich Kollárových detí na sociálnej sieti konštatuje, že Kollár zneužíva svoju pozíciu a pozície nominantov s tým, že „existuje obrovský rozdiel medzi jeho legálnymi príjmami a jeho výdavkami. Ale jeho sympatizantom je to úplne jedno.“

Všetko mu prejde

Novinárom, oponentom, ale aj sympatizantom vyčíta, že pre nich je to vybavené tým, že Boris Kollár sa postaví pred kamery a všetko poprie.

„V civilizovanom svete by takýto človek pri jednom percente škandálov ktoré ma za sebou Boris Kollár zmizol z politiky. U neho platia úplne iné pravidlá. Keby ho pristihli nad mŕtvolou s krvavým nožom v ruke,on sa postaví, povie že to nie je pravda a život v tejto zázračnej krajine ide ďalej,“ vyčíta Richterová s tým, že nezabudne pripomenúť, že druhý najvyšší ústavný činiteľ je sexuálny deviant.

„Toľké šťastie to my máme však?,“ dodáva, aby si o necelý deň všimla nový bilbord strany Sme rodina.

S neúplným heslom

„Aha! Sexuálny deviant má nový billboard. Heslo je ale neúplné podľa mňa  by tam malo byť - Pomáháť vieme - hlavne sebe,“ netají sa so svojim názorom na sociálnej sieti Richterová, aby vzápätí voličom oznámila, že oni majú farebné balóny a „Borko“ svoju vilu na Capri.

„Každý víkend balóniky, farbičky a keď motyka vystrelí tak aj kopček zmrzlinky a to uuuplne ale uuuuuplne zadarmo,“ posmešne upozornila voličov Richterová.

RICHTEROVÁ BOLA NA DETEKTORE LŽÍ! ZVEREJNILA OTÁZKY A VÝSLEDKY!
Barbora Richterová absolvovala vyšetrenie na detektore lži. Na sociálnej sieti zverejnila otázky, aj výsledok. Chce dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. "Patricia ty premňa nie si matka! Neviem čo... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Na detektore lži

Richterová len pred nedávno absolvovala vyšetrenie na detektore lži v súvislosti s násilím, ktorého sa na nej v roku 2012 dopustil Boris Kollár. 

“Opakovane som ho vyzývala, nech dokáže, že hovorí pravdu, tak, že so mnou pôjde na detektor lži a nech si podľa toho verejnosť urobí vlastný názor. Samozrejme, že to neurobil. A viete prečo? Lebo Boris Kollár stále klame,” zdôraznila. Podľa Richterovej drzo klame aj Patricia Vitteková a práce to bol dôvod, kvôli ktorému Richterová absolvovala vyšetrenie na detektore lží.

Richterová vyzýva tých, ktorí sa Kollárovi "pchali do zadku" a ktorí “poslušne pritakávali, aby sa jej ospravedlnili.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik