Riaditeľka školy má strach o budúce generácie (VIDEO)
01 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Mgr. Iveta Rajčániová je riaditeľkou Základnej školy na ulici G. Bethlena v Nových Zámkoch. Je tiež matkou, ktorá chce chrániť svoje potomstvo. Progresívnu politiku odmieta aj ako pedagóg, pretože ak sa dieťa identifikuje, ako mačka a začne jej na hodine mňaukať, jej rozum to skrátka neprijíma.

Vo videu pedagogička vysvetľuje, že nebude dlho trvať a perverzné postavičky v maškarných odevoch sa zjavia aj na dúhových pochodoch v našich končinách. Odmieta to nie len ako rodič, ale aj ako pedagóg, ktorý sa nechce dožiť, že pred tabuľou jej bude odpovedať dieťa, ktoré sa identifikuje, ako kôň a ona s tým nebude vedieť nič urobiť a len bude čakať, ako to niekto prešetrí, čo sa deje na niekoľkých britských školách. Záverom videa Rajčániová žiada, aby ženy ostali ženami, čím sú originálne.  Nie je to podľa nej nejaký konzervativizmus, ale ukotvenie v tradičných hodnotách. Ak by sa do vlády dostalo hnutie PS, jej slová možno raz budú trestným činom porovnateľným s hanobením rasy, či vierovyznania.

Jedna z tých podľa prezidentky zmätených

„Dúhové pochody sa menia na perverzné maškarné plesy a je len otázkou času, kedy sa dostanú v takejto forme aj k nám. Je to normálne? Neviem, čo s tým budem robiť, keď mi jedného dňa príde syn domov zo školy, alebo z internátu a bude sa so mnou chcieť rozprávať na tému 71 pohlaví,“priznáva dlhoročná pedagogička obavy.

Čaputovej Progresívne Slovensko nie je až tak ODBORNÉ ani NORMÁLNE (VIDEO)
Každý deň čakám, s čím novým, progresívnym, prídu! Smeráčka Janka Jányová dala dokopy niekoľko momentov zložených z vystúpení lídrov Progresívneho Slovenska, ktoré podľa nej dokazujú, že byť progresívny, neznamená byť lepší, ak ostatní. Jányová... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Eka Balaškvoá

Nie len ako rodič

Rajčániová progresívnu politiku odmieta aj ako pedagóg, pretože ak sa dieťa identifikuje, ako mačka a začne jej na hodine mňaukať, jej rozum to skrátka neprijíma.

„Nikdy takéto bláznovstvá tolerovať nebudem,“ reaguje Rajčániová na nedávnu správu z tlače, ktorá hovorí o viacerých školách, kde sa deti identifikovali ako rôzne zvieracie druhy a pedagógovia im to, v rámci zdravého psychického vývoja, majú tolerovať.

Bude k tabuli vyvolávať koňa?

Na školách v Británii boli zaznamenané výstrelky v súvislosti s identitou. V niektorých školách, kde sa žiaci identifikujú ako dinosaury, ich asistenti učiteľov kŕmia natrhaným mäsom. Iní žiaci sa označovali za kone či vesmírne objekty.

Hovorca britského premiéra Rishiho Sunaka sa v súvislosti so záležitosťou vyjadril, že je dôležité uistiť rodičov a opatrovníkov detí, že v škole nebudú ovplyvňovaní osobnými postojmi učiteľov. Ak k tomu dôjde, bude to zlé a v tom prípade zasiahnu riaditelia, uviedol hovorca.

Britské školstvo: Žiaci sa identifikujú už aj ako zvieratá ...
Britskí školáci sa už zvyknú identifikovať aj ako zvieratá – napríklad ako mačky, dinosaury či kone. Upozornil na to denník Telegraph. V reakcii na situáciu na britských školách vydala britská vláda smernicu, ktorá riaditeľom škôl zakazuje... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Nepozdáva sa jej kojaci chlap

Rajčániová tiež priznáva, že sa nechce nečinne prizerať chlapovi prezlečenému za ženu, držiacemu si pri prsníku dieťa.

„Lebo vraj má právo aj on, ona, ono, neviem, ako to nazvať vôbec, pocítiť nádherný pocit materstva? A svet to toleruje, my to tolerujeme,“ konštatuje Rajčániová, pričom vyslovuje pochybnosť, že to tak chceme naozaj. Pedagogička priznáva, že tomuto sa prizerať nechce.

Ženy, chceme byť ženské

„Chlap má byť chlapom a nám ženám neberte naše privilégium byť ženou. Byť matkou je krásne. Ale výsostne ženské, apeluje na progresívcov s tým, že podľa niektorých sme na Slovensku konzervatívni, no podľa nej len uznávame tradičné hodnoty, v ktorých je naša spoločnosť ukotvená.

Mimochodom, ženskosť...

Len nedávno tzv. konzervatívnejšiu časť spoločnosti pobúrila Rikkie Kolle, 22-ročná modelka, ktorá bola  porotou vybraná ako Miss Holandska 2023. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Rikkie nebola pôvodne mužom a ženu-modelku z neho urobili plastickí chirurgovia.

„Má skalopevný príbeh s jasným poslaním... Porota je presvedčená, že organizácia (Miss Holandsko, pozn. red.) bude rada pracovať s touto mladou ženou," obhajuje porota svoje rozhodnutie.

Mazurek si zgustol: MISS HOLANDSKA 2023 JE CHLAP...
Biologicky mužský transgender model bol korunovaný ako „Miss Holandska“ a bude súťažiť o titul Miss Universe koncom tohto roka v Salvádore, informuje portál Breitbart. Milan Mazurek z Republiky Holanďanom gratuluje. Predvídateľné a... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik