Čaputová a Ódor ZLYHALI!
31 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Ódorova vláda nerieši problémy ľudí! HLAS - sociálna demokracia má zásadné výhrady k polčasovému pôsobeniu Ódorovej úradníckej vlády.

"Keď nastupoval Ódorov kabinet očakávali sme, že začne so záchrannými prácami v oblasti eurofondov a Plánu obnovy, vráti kľud do spoločnosti a urobí zásadný audit štátu. Musím povedať, že vláda sa o audit ani len nepokúsila," uviedol podpredseda strany Richard Raši.

"Podobne to bolo aj s nastolením pokoja. Kauza odchodu ministra vnútra Šimka zásadne poškodzuje dôveru v štát a ruší civilnú kontrolu nad ozbrojenými zložkami. Tu Čaputová a Ódor jednoznačne zlyhali," dodal Raši.

"Neviem, čo sú problémy pre pána Ódora, ale stále neponúkol riešenia v oblasti kolabujúceho zdravotníctva, samosprávy a ohrozenia životov ľudí medvedmi," skonštatoval podpredseda strany HLAS- sociálna demokracia.

Tomáš Drucker a Peter Pellegrini, foto: TASR

Člen predsedníctva HLASu Tomáš Drucker upozornil na nedostatky v Pláne obnovy pre železnice. "Hrozí tak, ako v prípade nemocníc, že zlyhá projekt elektrifikácie trate medzi Humenným a Bánovcami za 150 miliónov eur v dôsledku nevysporiadaných pozemkov pod traťou," upozornil Tomáš Drucker.

"Vyzývame preto úradnícku vládu, aby sa nevenovalaciba koncepčným rečiam, ktoré nedokáže ani presadiť, ale aby prijala všetky nevyhnutné opatrenia na záchranu peňazí z plánu obnovy. Sme presvedčení, že podpredsedníčka Vašáková by mala zverejňovať stav všetkých investičných projektov, nielen troch nad 50 miliónov eur," skonštatoval Drucker.

Keď OĽaNO bez percent nadáva Saske do POLITICKÝCH MŔTVOL: Môžete sa premenovať aj na SASANKA!
Politickej mŕtvole - strane SaS - nepomáha ani geniálne premenovanie na "SASKA", to už mali radšej spraviť úprimný Coming OUT a premenovať sa na "SASANKA", skonštatovala na sociálnej sieti Mária Benová - číslo 30 na kandidátke OĽaNO. VIRTUÁLNA... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik