Debilita Progresívneho Slovenska
01 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Na debilitu, nie na odbornosť členov Progresívneho Slovenska ukazuje krátke video Smeráčky Janky Jányovej.

Uvidíme  v ňom Šimečku mladšieho, predsedu Progresívneho Slovenska. Šimečka  vyštudoval v zahraničí a vplyvný tatko mu vybavil desať učňovských rokov u europoslanca za Smer Borisa Zalu. Toho istého Zalu, ktorý dnes robí poradcu Petrovi Pellegrinimu.

Mladý pán Šimečka si miesto rokovania v Štrasburgu radšej zhltne vyprážaný syr v Prahe. Starý Šimečka sa  zas vychvaľuje starým Sorošom, dobrým kamarátom, s ktorým sa im podarilo poraziť Mečiara. A dodajme, že aj zvoliť Čaputovú.

No a Hellebrandtov výrok o nadpriemerných dôchodkoch na Slovensku, ktoré treba znížiť, už mnohí poznáme. Za pozornosť stojí aj jeho priznanie: „Stojím tu pred vami nielen ako ekonóm a politik, ale aj ako gej. Tí ľudia sú na Slovensku dlhodobo problémom vylučovania...“

(Ja doplním, že problém s vylučovaním trápi viacerých ľudí - a nielen na Slovensku. A ešte čosi: mne pred gejom chýba prívlastok hrdý – lebo hrdý gej, to znie hrdo!)

Ďalším výsmechom odbornosti progresívcov je Vallov odborník na dopravu.  Keď  hovorí o električkách na Šancovej, hoci tu žiadna nepremáva, potom je fakt odborník, ako sa na PS patrí.

Sladkou čerešničkou na torte progresívnych chuťoviek je bývalá predsedníčka Irena Biháriová. Jej grimasy hovoria za všetko. Kým predseda na tlačovke reční, že Progresívne Slovensko je zárukou stability, Irenka svoju stabilitu postupne stráca. Oči jej klipkajú, obracajú sa k nebu, prevracajú sa. Stekajúci soplík utiera holými prstami. A prevracia -  kláti sa nabok aj ona. Irenke zrejme niečo uškodilo. A nebolo to slnko.

Kto financuje PROGRESÍVNE SLOVENSKO? Je to VÝSMECH Slovákom!
Strana Progresívne Slovensko, ktorú momentálne vedie Michal Šimečka, má jednu z najnákladnejších kampaní. A obrovskú mediálnu podporu. Na to, že ide o mimoparlamentnú stranu možno až trochu nevídanú. Zaujímavé je, že so zabudnutou stranou Za ľudí... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik