Keď OĽaNO bez percent nadáva Saske do POLITICKÝCH MŔTVOL: Môžete sa premenovať aj na SASANKA!
31 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Politickej mŕtvole - strane SaS - nepomáha ani geniálne premenovanie na "SASKA", to už mali radšej spraviť úprimný Coming OUT a premenovať sa na "SASANKA", skonštatovala na sociálnej sieti Mária Benová - číslo 30 na kandidátke OĽaNO.

VIRTUÁLNA REALITA v TV Markíza - ako si počína SaS

júl.2023 . . . 5,2%

jún.2023 . . . 5,0%

máj.2023 . . . 5,3%

apr.2023 . . . 5,2%

mar.2023 . . . 5,1%

feb.2023 . . . 5,3%

(napíšu hocičo, len aby to bolo nad 5)

dec.2022 . . . 5,6%

Tak priatelia, a toto je tragikomická realita medzi bývalými fanúšikmi politickej mŕtvoly - strany SaS

Remišová sa asi POMIATLA!
Ďakujeme, že si ceníte našu prácu. Takto poďakovala strana Za ľudí Veroniky Remišovej Slovákom na sociálnej sieti. Strana, ktorú už predvolebné prieskumy ani nezobrazujú v grafoch, lebo percentá pod nulou sú irelevantné. Nepomiatla sa Veronika a... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Mafiánska filiálka strany SMER

"Všetko toto vraj podľa exkluzívneho prieskumu od agentúr Hókus-Pókus-Fócus uskutočnenej na vraj "reprezentatívnej" vzorke 1009 respoondentov...  Lenže kde presne sa nachádza tých vyše 150 tisíc budúcich voličov tejto akožeprotikorupčnej v skutočnosti mafiánskej filiálky strany SMER, keď už aj ich fanúšikovia na FB dávno nad nimi zalomili palicu?" Pýta sa rozhorčená Benová.

Podľa nej je najvyšší čas vrátiť sa z kratšej cesty a priznať farbu, páni Slosiarik+Kovačič. "Blufujete s kamennými xichtíkmi a nemáte žiadne karty ani na ruke ani v talóne ani v rukáve. Tik-tak-tik... Čas sa vám kráti," obula sa politička do moderátorov TV Markíza.

Zdroj: FB/Mária Benová

Podľa nominantky OĽaNO sa zahrávajú s niečím, čo im o pár týždňov vybuchne v rukách "a potom vás nezachráni už ani FIC0 ani váš milovaný PELLEgrini, ktorému tiež už 3 roky nafukujete preferencie úplne rovnako. Veď to vy ste PELLEstrane "vyrobili" 20%, a to dokonca mesiac predtým, než sa PELLEštuplík rozhodol, že si ju založí. V skutočnosti 20% nikdy nemal ani nikdy mať nebude. Kraj. voľby v októbri 2022 už ukázali, že ak PELLEhlas získa čo i len 8,5%, bude to obrovský úspech a šampanské u Výbohovcov-Kažimírovcov aspol. potečie potokmi...," rozohnila sa nádejná budúca poslankyňa.

A svoju tirádu ukončila...slovami klasika - pioniera slovenského politického marketingu Fedora Flašíka: "Z vody vyrobím kokakolu!"

Hegero-matovičove vlády? OKYDÁVAČI SLOVÁKOV!
Medzi štúrovským obdobím a dneškom môžeme vidieť zjavné paralely. Myslí si to podpredseda parlamentu a opozičnej strany Smer-SSD Juraj Blanár. Vtedy boli ľudia s pozitívnym názorom na svoj národ označovaní predstaviteľmi myšlienky pomaďarčovania za... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik