Hegero-matovičove vlády? OKYDÁVAČI SLOVÁKOV!
31 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Medzi štúrovským obdobím a dneškom môžeme vidieť zjavné paralely. Myslí si to podpredseda parlamentu a opozičnej strany Smer-SSD Juraj Blanár. Vtedy boli ľudia s pozitívnym názorom na svoj národ označovaní predstaviteľmi myšlienky pomaďarčovania za ruských emisárov. Dnes je volanie po mieri a po presadzovaní národných záujmov nazývané progresívnymi a liberálnymi politikmi „kremeľskou propagandou“. Štúrovci by sa určite ani dnes nebáli nazvať týchto politikov okydávačmi Slovákov.

V kampani ide o budúcnosť Slovenska!

"Pred ostrou jesennou predvolebnou kampaňou, kedy pôjde o veľa – o budúcnosť Sloveniek a Slovákov a o zachovanie zvrchovaného Slovenska, som využil čas a začítal sa do štúrovcov. Pred 180 rokmi napísal údajne jeden z najnadanejších štúrovcov dielo o Uhorsku a Slovákoch. Išlo o Benjamína Pravoslava Červenáka, ktorý, žiaľ, zomrel veľmi mladý v roku 1842, ale ešte stihol dokončiť knihu, v ktorej ma veľmi zaujal tento jeho postreh," začal svoj príspevok Blanár.

Desivá paralela s dneškom

„Dve tretiny tých, ktorí popri láske k slovenčine milujú aj Uhorsko a verne mu slúžia, nazývajú krajinskými šelmami a zločincami, a potom tí, ktorí cítia, poznajú svoje ľudské a občianske práva, plným právom horlia proti pomaďarčovaniu (nehovorím proti maďarčine), sú vykričaní za ruských emisárov, vyjednávačov a spojencov, za snovačov politických plánov, ba čo viac, osnovateľov a tvorcov nových slovanských ríš. Z toho všetkého jasne vysvitá, že takí okydávači Slovákov nielen bijú, ale im ani nedovolia plakať,“ cituje štúrovca Červenáka smerák a zjavne poukazuje na paralely s dnešnou dobou.

Podľa Juraja Blanára táto vláda zrušila ľuďom všetky sociálne istoty. FOTO - TASR

Aké identické s dnešnou dobou

Aké identické s dnešnou dobou, keď každý, kto hovorí o mieri, tak je označovaný za ruského trola či agenta, v „červenákovskom“ jazyku za ruského emisára, vyjednávača a spojenca. A to len preto, že sa naši predkovia dovolávali ľudských a občianskych práv, ako my na Slovensku počas hegero-matovičovho covidového vládnutia. Ako sa tá história, žiaľbohu, opakuje. A B. P. Červenák by sa možno ani veľmi nečudoval, keby tých „okydávačov Slovákov“ našiel práve medzi tými, ktorí donedávna Slovensku tak neslávne tri a pol roka vládli.

Jožo Ráž povedal skutočnú pravdu o Slovensku: Toto je cesta do PEKLA! (VIDEO)
Rútime sa do záhuby? Na túto otázku odpovedá za svoje názory milovaný aj nenávidený Jožo Ráž. Rocker bez masky na tvári, ktorý sa nič nebojí povedať aj pred kamerami. V Slovenskej politike fandí iba jednému politikovi. Matovič, Čaputová a ani Heger... Čítať ďalej
30 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik