Polícia VARUJE: POZOR na falošné SMS
29 | 07 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Polícia upozorňuje na podvodné správy o skončenom predplatnom na streamovacej službe. Odosielateľ v nich vystupuje v mene spoločnosti Netflix. Polícia o tom informovala na profile na sociálnej sieti, kde sa venuje hoaxom a podvododom.

"Ak by ste klikli na adresu z SMS, budete presmerovaní na stránku, ktorá nepatrí danej spoločnosti. (...) Ak by ste sa tam prihlásili a zadali tam údaje o vašej bankovej karte, mohli by ste prísť o peniaze. Ak tak náhodou spravíte, bezodkladne kontaktujte banku a zablokujte si kartu," upozornila.

V SMS podľa polície chýbajú diakritické znamienka a na prvý pohľad pôsobí neprofesionálne. Polícia zároveň vysvetľuje, že seriózne spoločnosti neposielajú ľudom webové adresy, kde od nich žiadajú poskytnutie osobných údajov.

VOLIČI POZOR! Za TOTO hrozí pri voľbách pokuta
Za vynesenie hlasovacích lístkov von z volebnej miestnosti hrozí pokuta 33 eur. Upozorňuje na to Ministerstvo vnútra (MV) SR na svojom webe v súvislosti s blížiacimi sa septembrovými parlamentnými voľbami. Volič je v zmysle zákona povinný odložiť... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik