Šimečka starší sa už TRASIE, ako verí, že bude OTCOM PREMIÉRA!
29 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Slovenská europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová (Smer-SD) reagovala na výrok publicistu Martina Milana Šimečku, otca lídra progresívcov Michala Šimečku, ktorý sa o voličoch Smeru-SD nepriamo vyjadril ako o „sviniach“. "Lebo čistá, krásna, zelená, ultraliberálna strana je vedená človekom, ktorého tento pán vychoval, ktorého dal študovať na zahraničné školy a potom mu vybavil stáž u kamaráta - Borisa Zalu."

Šimečka v nedávnej diskusii Denníka N v Banskej Bystrici uviedol, že Smer-SD sa líška sviniam vnútri ľudských bytostí a „tie odpovedajú tým, že ho volia“.

Niektorí sú si rovnejší

Neveďalová svoj príspevok začala úvahou, aké by to asi bolo, keby mama predsedu Smeru-SD Roberta Fica začala kritizovať voličov Progresívneho Slovenska a verejne by ich nazvala vyberanými slovami. Prípadne, keby niečo také urobil Pellegriniho či Dzurindov otec.

Ani si nechcem predstaviť tú mediálnu smršť. To by sme sa načítali a napočúvali,“ myslí si europoslankyňa. Keď to ale urobí otec pána, ktorý sa pasuje do úlohy budúceho premiéra Slovenska, tak zostalo ticho, poukazuje Neveďalová. „Lebo tak to je. Niektorí sú si rovnejší,“ píše.

Neveďalová tiež pripomína, že v roku 2020 sme nechali blázna riadiť našu krajinu, lebo “veď aspoň bude sranda”. „Bola. Ešte stále sa všetci chytáme za brucho,“ trpko konštatuje politička.

Učil sa u smeráka

Preto sú podľa Neveďalovej vyjadrenia publicistu Šimečku staršieho na adresu Smeru také znepokojujúce a treba im venovať pozornosť. „Lebo čistá, krásna, zelená, ultraliberálna strana je vedená človekom, ktorého tento pán vychoval, ktorého dal študovať na zahraničné školy a potom mu vybavil stáž u kamaráta - Borisa Zalu. Vtedy zastupujúceho Smer v europarlamente, kde SYN zotrval 10 rokov a priúčal sa politike,“ pripomína Neveďalová.

Dnes je dotyčný syn publicistu Šimečku europoslancom a predsedom strany, dokonca prvým podpredsedom Európskeho parlamentu, konštatuje Neveďalová. „Ale na tom mu už nezáleží, do práce v Bruseli a Štrasburgu chodí viac náhodou ako pravidelne, o čom sa nezabudne pochváliť aj na sociálnych sieťach. Že musel ráno vstávať a otočiť Štrasburg kvôli jednému hlasovaniu. Ostatné asi nie sú dôležité a nerozhodujú o budúcnosti únie,“ píše ďalej europoslankyňa.

Facebook Katarína Roth Neveďalová | Katarína Roth Neveďalová

Vyjadrenie Šimečku staršieho je podľa europoslankyne zaujímavé aj preto, lebo Šimečka starší pôsobí akoby neoficiálny člen a hovorca PS a „už sa trasie ako verí, že čoskoro bude otcom premiéra a vtedy sa už teda začnú diať veci“.

Tak sa zamyslime, či mu chceme urobiť až takú radosť a nebojme sa ozvať, ak sa nám niečo nepáči a ak máme iný názor. Hádam nás za to nepopravia,“ ukončuje Neveďalová svoju úvahu.

FICO na výrok "DUCHOVNÉHO BEZDOMOVCA" Šimečku reagoval vtipom
Predseda Smeru-SSD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti Telegram reagoval na nedávny výrok publicistu Martina Milana Šimečku, ktorý sa o voličoch strany Smer nepriamo vyjadril ako o „sviniach“. Šimečka v nedávnej diskusii Denníka N v Banskej... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik