Zelenskyj ZÚRI! ZRADA jeho spolustranníka
29 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Spravodajské služby Ukrajiny obvinili poslanca zo strany Sluha ľudu Volodymyra Zelenského z porušenia zákazu cestovania, ktoré nie je nevyhnutné. Ten sa zobral a počas vojny odcestoval na dovolenku na Maldivy, informuje Breitbart. Sám Zelenskyj označil luxusnú dovolenku za „zradu“ a uviedol, že vyvolala „zúrivosť“. 

Išiel si oddýchnuť...

Ukrajinská bezpečnostná služba potvrdila, že vyšetruje poslanca parlamentu za porušenie vojnových pravidiel o cestovaní do zahraničia, ktoré umožnilo služobníkom štátu opustiť krajinu len na služobné účely, keď vzal svoju rodinu do exkluzívneho hotela Waldorf Astoria v rezorte Malvices v polovici júla.

... a prišiel o kreslo

Dotknutého poslanca niekoľko ukrajinských spravodajských médií označilo za Jurija Aristova, politika zo Služobníka ľudovej strany prezidenta Zelenského. Podľa správy Rádia Slobodná Európa Ukrajinský parlament vo štvrtok večer odhlasoval potrestanie Aristova tým, že ho zbavil poslaneckého mandátu, čo znamená, že pre túto záležitosť teraz prišiel o kreslo.

Sfalšoval záznamy

Podľa ukrajinskej spravodajskej služby Aristov cestoval do Európy kvôli oficiálnej vládnej záležitosti a na konci svojej cesty vyhlásil, že sa necíti dobre. Údajne boli následne sfalšované lekárske záznamy, aby zakryli, že svoju manželku a deti odviezol do Indického oceánu, aby si užil luxusný päťhviezdičkový rezort.

Maldivy, ilustračné foto: Getty Images

Podozrenie zo špionáže

Bezpečnostné služby tvrdia, že pri razii v dome podozrivého politika našli pasy s vízovými pečiatkami Maldivskej republiky. Odhalili tiež, že budú vyšetrovať, s kým, ak s niekým, sa Aristov stretol v zahraničí, čo naznačuje podozrenie z možnej špionáže.

Ukrajinci to považujú za veľkú zradu

Skutočnosť, že zákonodarca poruší zákon, aby išiel na dovolenku, kým v krajine platí stanné právo, niektorí na Ukrajine považujú za veľkú zradu. Krajina takéto cestovanie zakázala ešte v januári. Túto zmenu zákona vyvolal samotný prokurátor, ktorý odišiel na dovolenku do Španielska, a zablokoval ukrajinským mužom vo veku 18 až 60 rokov ísť do zahraničia bez povolenia vlády.

Končí šéfka banky, ktorá ZRUŠILA účet Nigelovi Farageovi - kvôli jeho názorom
Na svojej pozícii končí generálna riaditeľka banky National Westminster Bank, ktorá zrušila účet Nigelovi Farageovi. Manažérka Alison Rose odchádza po tom, ako sa ukázalo, že účet bol bývalému europoslancovi zrušený kvôli jeho politickým názorom,... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Zelenskyj zúri

Sám Zelenskyj označil luxusnú dovolenku za „zradu“ a uviedol , že vyvolala „zúrivosť“. Prezident povedal politikom a štátnym úradníkom: „Musíte pracovať na Ukrajine a pre záujmy ukrajinského ľudu“.

Ukrajinská Pravda uvádza, že vláda zvažuje osobitné tresty, aby odradila všetkých ostatných politikov od pokusu odkráčať si na letnú dovolenku. Podľa novín by „obzvlášť škandalózne“ prípady viedli k tomu, že poslanci by boli zbavení svojej pozície, ako bol Aristov, a potom by boli odvedení do armády, pravdepodobne, aby boli poslaní na front bojovať.

TOTO nás čaká? Jediný "ekologický" elektromobil spôsobil ekologickú KATASTROFU! (FOTO)
Na nákladnej lodi prevážajúcej elektrické a konvenčné autá z Európy do Ázie zúri požiar! Predpokladá sa, že požiar, pri ktorom zomrel člen posádky, niekoľko ďalších bolo zranených a niektorí členovia posádky skočili cez palubu, aby unikli,... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik