Medvedev zosmiešnil pátranie USA po UFO a ukázal „skutočných plazov“
28 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Medvedev označil vypočutia Kongresu USA o UFO za paranoju

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij Medvedev zverejnil na svojom telegramovom kanáli príspevok, v ktorom uviedol, že v Spojených štátoch opäť prebieha paranoidné pátranie po mimozemšťanoch.

Medvedev komentuje kongresové vypočutie o UFO, kde bývalý spravodajský úradník David Grasch tvrdil, že americká vláda vlastní nielen trosky samotných neidentifikovaných lietadiel, ale pravdepodobne aj pozostatky tvorov, ktorým patrili.

“V USA opäť paranoidné pátranie po mimozemšťanoch. Vyhlasujú skryté “zostáva s nehumánnou biológiou.” Ha, pozrite sa na tieto tváre! Tieto biolátky sú živé! Sú medzi nami! A títo plazi zjavne nie sú ľudia! ” – napísalmimozemšťania Medvedev.

Medvedev okrem toho príspevok sprevádzal karikatúrami amerického prezidenta Joea Bidena, nemeckého kancelára Olafa Scholza, francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona, Vladimira Zelenského, bývalého britského premiéra Borisa Johnsona a šéfky Európskej komisie (EK) Ursuly von der Leyenovej (viď ilustračný obrázok).

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme