Hlas ľudu: POZOR!!! PRASACÍ MOR!!!
28 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Na Slovensku sa rozšíril nebezpečný prasací mor. Zdrojom nákazy je Šimečka starší. Od neho sa nakazil Šimečka mladší a celé Progresívne Slovensko.

Postihnuté  prasce majú krvavé oči a  útočia na voličov Smeru. Hľadia  na svoj svinský obraz a nadávajú im do svíň. Veterinári odporúčajú postihnuté svine utratiť.  Ale ochrancovia zvierat hovoria o zločine proti sviniam. V dúhových parochniach pod dúhovými vlajkami pochodujú na ich záchranu.

Podľa známeho docenta doktora Róberta Fica  najlepším liekom proti tejto pliage je vysrať sa na nich. Netreba ísť poň do lekárne, každý ho má poruke.    

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

FICO na výrok "DUCHOVNÉHO BEZDOMOVCA" Šimečku reagoval vtipom
Predseda Smeru-SSD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti Telegram reagoval na nedávny výrok publicistu Martina Milana Šimečku, ktorý sa o voličoch strany Smer nepriamo vyjadril ako o „sviniach“. Šimečka v nedávnej diskusii Denníka N v Banskej... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik