Odborníci o Bidenovi: Jasné príznaky PSYCHÓZY a DEMENCIE!
29 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Americký prezident Joe Biden trpí syndrómom zovretých pästí, čo je jasným príznakom psychózy a demencie. Tvrdí to americký portál naturalnews.com. Áno, zaťaté päste sú príznakom demencie. Mnoho pacientov s Alzheimeroveou alebo Parkinsonovou chorobou zatína päste, pretože to pomáha mozgu sústrediť sa, vysvetľuje portál.

Očividná demencia?

Každý z nás už zrejme videl Joe Bidena, ako zatína päste, keď premýšľa, kde je a kam má ísť v sekunde po dokončení čítania svojich prejavov napísaných Obamom z televíznych čítačiek (poz.: mnohí považujú Bidena za Obamovu bábku).

Zatínanie pästí je vedľajším účinkom neurologických stavov, vrátane LBD (demencia s Lewyho telieskami). LBD je ochorenie spojené s abnormálnymi proteínovými depozitmi v mozgu nazývanými alfa-synukleín. Tieto usadeniny vedú k problémom s pohybom, správaním, náladou a myslením.

Medzi príznaky pohybových problémov patrí zatínanie pästí a časté padanie, ktoré je pre Joe Bidena typické na takmer každom verejnom vystúpení, keď stojí na pódiu, alebo keď stúpa po schodoch na pódium či do lietadla. Biden očividne trpí syndrómom zovretej päste a prejavuje tento príznak, keď sa cíti ohrozený, zmätený alebo pred možným konfliktom.

screenshot videa youtube | Joe Biden

Syndróm zovretej päste

Syndróm zovretej päste (CFS) je stav, pri ktorom pacient drží jednu alebo obe ruky pevne zovreté podobne, ako Joe Biden počas a bezprostredne po prečítaní svojich predpripravených prejavov. Bojí sa, že niečo pokazí, zahmlieva veci, pred ktorými ho varovali jeho manipulátori, a potom, keď prejav dokončí, cíti sa úplne stratený.

Možno ani nevie, kde je, kto je a kam má v tej chvíli kráčať. Preto vyzerá ako robot, ako C3PO z Hviezdnych vojen. Kráča strnulo a nevie, že zo všetkých síl zatína päste, snaží sa opäť „sústrediť“ a zistiť, kde je, kto je a kam ísť.

Joe Biden predpovedal svoju vlastnú smrť (VIDEO)
Joe Biden prekvapivo predpovedal vlastnú smrť ešte v roku 1991, v prejave na Detroitskej právnickej fakulte. Odvtedy sa stal najstarším úradujúcim americkým prezidentom vôbec. Joe Biden, vtedy ešte ako senátor, predniesol prejav v Detroite v roku... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Americká psychologická asociácia zistila, že ľudia, ktorí majú tendenciu zatínať päste, to často robia, keď sa cítia ohrození alebo cítia hrozbu konfliktu.

Očakáva Joe Biden po svojich prejavoch tvrdé otázky tlače, ktoré ohrozujú jeho duševnú stabilitu a pamäť? Vyvoláva to v ňom úzkosť, čo následne spôsobí, že Biden používa tento negatívny neverbálny signál? Je to tiež hnev kvôli strachu a frustrácii, ktorými Joe Biden trpí, lebo vie, že pravdepodobne povie niečo, čoho bude neskôr ľutovať?

Zdroj reprofoto YouTube | Prezident Biden - pád na tribúne

Podľa výskumu a štúdií vykonaných na pacientoch trpiacich demenciou s Lewyho telieskami, môžu byť zaťaté päste Joea Bidena tiež spojené so svalovou stuhnutosťou a bolesťami.

Počas niekoľkých prejavov bolo vidieť Joea Bidena, ako drží obe ruky natiahnuté pred sebou a zatína obe päste. Očividne má v sebe veľa zadržiavaného hnevu a v týchto chvíľach je to celkom evidentné. Niektorí dokonca hovoria, že vyzerá ako šialený diktátor, ktorý sa zo svojej pozície moci a kontroly dostal do psychózy.

V poslednej dobe bolo tiež zdokumentované a venovala sa tomu aj tlač, že Biden máva vo svojej kancelárii záchvaty zúrivosti, kričí na zamestnancov Bieleho domu a strážcov tajných služieb, nadáva im a chrlí ohavné komentáre počas svojich výlevov hnevu.

Používatelia sociálnych médií zverejňujú množstvo memečiek a komentárov na celom internete po poslednom vystúpení Bidena na radnici a porovnávajú ho s kreslenou postavičkou Beavisom (na úvodnom obrázku) z filmu Beavis a Butt-head.

Medvedev zosmiešnil pátranie USA po UFO a ukázal „skutočných plazov“
Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Medvedev označil vypočutia Kongresu USA o UFO za paranoju Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij Medvedev zverejnil na svojom telegramovom kanáli príspevok, v ktorom uviedol, že v... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik