Svet sa obracia v kravskú p.č.! Posielam prostredník všetkým, ktorí ma považujú za fa..stu, alebo homofóba
27 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Tolerancia už plieska vo svojich dúhových farbách tak, že to zaslepuje oči. Veď nech si každý pochoduje s kým chce, akým smerom chce, len nech dá pokoj. Budem bojovať proti takýmto toxickým influencerom, akým je napríklad český aktivista Daniel Špinar, ktorý sa nedávno stal ženou. Je mi to u prdele, vôbec ma tým neobťažuje. Ale jeho silená forma rozhovorov, kde hovorí, že v Európe je ešte veľa práce aby sa to dalo na poriadok je choré." Spisovateľ a básnik Ján Marton

Názor slovenského básnika Jána Martona, s názvom HOMOFÓBIA vs. ZDRAVÝ ROZUM, zverejnený na sociálnej sieti, preberáme v plnom znení.

Keď vo veľkom meste môžu pochodovať za niečo tak intímne ako je Láska a vrchol intimity idú utopiť vo fontáne a obrovskom dave, môžem aj ja v dúhovom tričku s nápisom DEATH METAL napísať k tomu pár slov a svoj pohľad na Lásku. Masa mäsa nie je Láska. Toľko na úvod.

Keď som pred pár dňami vyjadril svoj názor na „rodovú rovnosť“ a bi-polárne pohlavia, či transgendrov, dostal som spŕšku správ od mojich (ne)čitateľov, ktorých si veľmi vážim, no viac si vážim seba. Dostal som aj pár komentárov, plných zdesenia. Niektorí ľudia sa totiž veľmi mýlne domnievali, že ja kamsi patrím. Keď som z odnože akejsi „umeleckej hávede“, budem sa v tejto téme správať tak, ako sa patrí a splyniem s umeleckým podhubím tohto braku. Ja len pre informáciu: nepatrím k žiadnej skupine, ani zoskupeniu. To, že ma baví tvoriť je jedna vec a môj názor je druhá vec. Dostal som pár správ o mojom homofóbnom zmýšľaní a slová plné prekvapení, že vlastne ja nie som liberál?!?!?! Nie, nie som liberál. A prečo? No lebo ním nie som...lebo sa nestotožňujem so sračkami, ktoré púšťajú a propagujú.

Aby som ale veľa netrepal. Proti čomu vlastne bojujem a bojovať budem?

Mne nevadia samotné postavy, ktoré sa rozhodli mať masku, alebo naopak ju zhodiť a sú čím sú. Je mi to úplne, ale úplne u riti. Nech si to rozdávajú aj so žehličkou, keď sa ňou cítia byť. Ide mi o jeden základný princíp proti čomu sa chcem postaviť a staviam sa. Chcem bojovať proti propagácii a násilnému pretláčaniu týchto toxických vecí deťom niekoho iného. Deťom, ktorých rodičia nie sú transgendri, ale nemajú nič proti nim. Chcú svoje deti vychovávať presne tak, ako ich vychovávajú. Ak si transgendri, alebo bi-polárne postavy žijú svoj život vo svojom svete, a sú pripravení nerozmnožovať sa ďalej, neplodiť a nemať deti, tak oni a ani nikto im podobní nemá právo o tom kázať deťom, ktorých rodičia sa rozhodli inak. NEMÁ PRÁVO im to byť prednášané v školách, na škôlkach, na krúžkoch. Presne proti tomu bojujem, chcem bojovať a budem bojovať. Proti vnucovaniu názoru a silenej propagácii!!! A aj liberalizmus je v podstate nástrojom k tomuto degeneratívnemu vymývaniu.

Takže obrazne posielam prostredník všetkým, ktorí ma považujú za skostnateného fašistu, alebo homofóba

Viem, že Zem trápia iné problémy, globálnejšieho charakteru. Ale ja mám malé deti a cítim, že to bude silná téma do blízkej budúcnosti. Preto o tom budem písať, budem o tom hovoriť a budem proti tejto agende, ktorú pretláčajú aj niektoré politické strany bojovať.

Nech si každý žije svoj život

Tolerancia už plieska vo svojich dúhových farbách tak, že to zaslepuje oči. Veď nech si každý pochoduje s kým chce, akým smerom chce, len nech dá pokoj. Budem bojovať proti takýmto toxickým influencerom, akým je napríklad český aktivista Daniel Špinar, ktorý sa nedávno stal ženou. Je mi to u prdele, vôbec ma tým neobťažuje. Ale jeho silená forma rozhovorov, kde hovorí, že v Európe je ešte veľa práce aby sa to dalo na poriadok je choré. Na aký poriadok? Práca s kým? Ach Kokot. Pardón, Piča. Presne takýto chcú svoje myšlienky taviť na lávu a posielať ich do škôl, do škôlok, kde budú vedome manipulovať deti na svoj obraz. Presne proti tomuto, ja budem bojovať!!!

Týmto pozdravujem všetkých liberálov, ale aj červených, zelených, či modrých.

Svet sa obracia v kravskú piču, lebo už aj hudobné festivaly sa obracajú na politickú agendu tej skutočnej „slobody“. Ale to je úplne iná téma.

Takže na záver ešte raz: Držme sa svojho zdravého rozumu a keď s niečím nesúhlasíme, hovorme o tom.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok