RICHTEROVÁ BOLA NA DETEKTORE LŽÍ! ZVEREJNILA OTÁZKY A VÝSLEDKY!
27 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Barbora Richterová absolvovala vyšetrenie na detektore lži. Na sociálnej sieti zverejnila otázky, aj výsledok. Chce dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. 

"Patricia ty premňa nie si matka! Neviem čo ti Boris dal za tie klamstvá v priamom prenose, ale ak budeš klamať aj pred vyšetrovatelom dostaneš tiež zaujímavú “odmenu,” myslí si Richterová.

O čom hovorí vo videu Richterová

“Zaujímavé na tom, akú aféru z tohto incidentu Boris Kollár urobil, je že bitka, ktorú som dostala, vôbec nebola podstatnou informáciou, ktorú som poskytla orgánom činných v trestnom konaní. Ja som poskytla informáciu z toho dôvodu, že sa v mojom okolí pohybovali mne neznáme vozidlá a mala som strach,” hovorí Richterová vo videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. 

“Vyjadrila som podozrenie, že by to mohla byť jeho aktivita, ale z ničoho som ho neobvinila. Ale zároveň som chcela povedať, že sa ho bojím. Pretože on je schopný všetkého,” dodala.

Kollár sa podľa Richterovej prezentuje ako obeť

“Opakovane som ho vyzývala, nech dokáže, že hovorí pravdu, tak, že so mnou pôjde na detektor lži a nech si podľa toho verejnosť urobí vlastný názor. Samozrejme, že to neurobil. A viete prečo? Lebo Boris Kollár stále klame,” zdôraznila.

Podľa Richterovej drzo klame aj Patricia Vitteková a práce to bol dôvod, kvôli ktorému Richterová absolvovala vyšetrenie na detektore lží.

Richterová vyzýva tých, ktorí sa Kollárovi "pchali do zadku" a ktorí “poslušne pritakávali, aby sa jej ospravedlnili.

7 otázok aj s výsledkami

  1. Napadol vás Boris Kollár v roku 2012 v dome vo Fort Lauderdale? Odpoveď – Áno.
  2. Udieral vás Boris Kollár z celej sily fackami do tváre v dome vo Fort Lauderdale v roku 2012? Odpoveď – Áno.
  3. Upadli ste po bitke od Borisa Kollára v dome vo Fort Lauderdale v roku 2012 do bezvedomia?. Odpoveď – Áno.
  4.  Hodili ste vášho syna Artura zo vzdialenosti 5 m smerom k Borisovi Kollárovi v dome vo Fort Lauderdale v roku 2012? Odpoveď – Nie.
  5. Bránil vám Boris Kollár, aby ste v dome vo Fort Lauderdale v roku 2012 pri napadnutí zavolali políciu? Odpoveď – Áno.
  6. Bola v obývačke v dome vo Fort Lauderdale v roku 2012 pri napadnutí Borisom Kollárom prítomná Patrícia Vitteková? Odpoveď – Nie.
  7. Bola v obývačke v dome vo Fort Lauderdale v roku 2012 pri napadnutí Borisom Kollárom prítomná Marika Hartman? Odpoveď – Nie.

Záver je podľa nej jasný: “Všetci klamú. A tí ktorí Kollára obhajujú, obhajujú aj brutálne násilie na ženách.”

Richterová chce, aby na detektor lži nastúpili aj Boris Kollár, aj Patricia Vitteková.

Čo uviedla Vitteková

“Prišla som do obývačky, pamätám si, že Borisova mama bola v kuchyni a ty si  (Richterová) cez celú obývačku, ktorá mala 9 metrov, ale na 5 metrov si hodila svojho syna, vášho syna, ktorý mal rok, lozil… Hodila si ho po ňom s nechutnou nadávkou, že si ho má… Nebudem to hovoriť, lebo je to nepodstatné. Boris vyskočil, ja som vyskočila, ja som dokonca skríkla, keď si to pamätáš, lebo Artur letel cez tú celú obývačku a Boris ho v poslednej chvíli zachytil a ani neschytil celého, lebo spadol na taburetku, ktorá bola pri sedačke a odtiaľ sa odrazil a padol na zem,” opísala Vitteková incident na Floride, kde bol Boris Kollár s Richterovou a ich dieťaťom.

„Takže ak niekto, ako si písala, bol v bezvedomí, mohol to byť tvoj vlastný syn. Priznám sa, že som bola v takom šoku, že som zobrala malého a ja neviem, čo sa tam udialo, ale jedno viem, že si dostala pár faciek a priznám sa ti, že buď rada, že som tam nezostala, lebo by si dostala aj odo mňa. Pretože, keď matka chytí svoje dieťa a hodí ho, použije ho ako zbraň, tak… Neviem, myslím, že ľudia si spravia vlastný názor,“ dodala Patrícia.

Čo tvrdí Richterová

“Došlo medzi nami k hádke a nasilu som mu dala malého do rúk. Odmietam tvrdenie, že som malého hodila 5, 10 alebo 15 metrov cez celú obývačku,” priznáva Barbora.

Kollár mal potom dieťa odovzdať svojej mame a Richterovú začal mlátiť, kým nestratila vedomie.

“Dobehol ma na poschodí, kde ma zhodil na zem a pokračoval v bitke, až som stratila vedomie,” hovorí jedna z matiek detí Borisa Kollára.

“Je mi zvláštne, že Patrícia dnes hovorí, že by tieto facky dala ona mne, keď vtedy, ako ma uvidela ležať na posteli dobitú, si sadla ku mne a povedala, že by chcela odísť,” uviedola Richterová na margo tvrdenia Vittekovej.  

VIDEO:

Pred niekoľkými dňami Richterová napísala TOTO:

"Priatelia posledný príspevok musím vymazať kedže Borisko sa opustil , zrútil sa je nanervičky a vyhráža sa že pôjde na generálnu prokuratúru a dá zavrieť matku svojich 2 detí. Borisko vieš čo je prúser? Že takéto správy si písal aj NEPLNOLETÉMU dievčaťu!!! To dievča bolo ešte dieťa!! Čo si ty za úchylného magora? Ľudia sa dozvedia všetko ty úchylný smrad!! Inak.. mohol by si ma prestat konečne stalkovať, nemáš inej roboty? Viete predstavte si, že máte dcéru, ktorá ma 15-16 rokov a začne jej vypisovať Boris Kollár.. že ju chce oplodnit atd atd. Čo by ste ako rodič narobili s tymto úchylom?" Píše na sociálnej sieti Boarbora Richterová.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok