Klauna z Ukrajiny mu bolo vo Vilniuse ľúto (VIDEO)
27 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Slovenský mainstream sa snaží prezentovať Volodymyra Zelenského, ako nezlomného hrdinu. Maďarskému novinárovi Hunorovi Hoppálovi ho však v jednom momente samitu NATO prišlo doslova ľúto. Pripomenul mu, že spoliehať sa na Ameriku a Západ sa nie vždy vypláca. Ten sa totiž riadi len vlastnými záujmami.

Hoppál priznáva, že herca Zelenského, ktorý naletel sľubom Západu, mu bolo vo Vilniuse ľúto, lebo neverbálna komunikácia lídrov NATO hovorila za všetky (aj tie nevyrieknuté) slová. Hoppál preto konštatuje, že bol nezmysel spoliehať sa na Západ, ktorý hľadí vždy v prvom rade na vlastné záujmy. Miroslav Čimo (Republika) bol oveľa jadrnejší a ukrajinskému prezidentovi odporučil zabudnúť na Západ a obrátiť sa k Rusku, čím sa skončí konflikt, Rusi pomôžu Ukrajine pozbierať sa a prestanú trpieť bežní ľudia. O tom, čo prinesie „podpora“ Západu Ukrajine, písal nedávno aj Pavol V. Podolay.

Klaun-zabijak z ukrajinskej divočiny

Hoppál vidí dve možnosti. Buď si Zelenskyj príliš zvykol na svoju divadelnú rolu, alebo to s tým divadlom preháňa. Je však možné aj to, že naletel Západu. Ale ten, akonáhle ho nebude potrebovať, ho zahodí, ako špinavú handru.

screenshot z videa | Hoppál Hunor - maďarský novinár

„Aby som bol úprimný, od začiatku konfliktu som s týmto nešťastným mužom súcitil po prvý krát, ako tam na tom samite postával osamelý ... Neverbálna komunikácia s ostatnými delegátmi hovorí za všetko,“ myslí si Hoppál a popisuje, ako všetky hlavy štátov NATO stáli spoločne, len Zelenskyj, ako na pranieri, sám.

Jasná správa

„Človek nemôže a nemal by sa spoliehať na Ameriku a na Západ. Oni sledujú vlastné záujmy a neveria na tie toľko omieľané patetické hodnoty. Je to chladný kalkul, čo je, prípadne nie je pre nich prospešné, uzatvára Hoppál.

Čimo o Zelenskom: Na Slovensku by ho volali Harmasan
Dlho som sa pozeral na túto fotku, zväčšoval som si ju a pozeral sa na tie ksichty … paraziti sa zabávajú a zarábajú, kým niekde umierajú ľudia, píše na svojej stránke Miroslav Čimo, kandidát hnutia Republika do nadchádzajúcich predčasných... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Čimo bol konkrétnejší

„Otoč sa chrbtom k západu, tak ako sa oni otočili tebe a tvárou k Rusku, skloň hlavu, priznaj si, že si sa nechal zneužiť a pripoj Ukrajinu k Rusku, ver, že Ukrajinci sa potešia, potešia sa vojaci, obyvatelia, aj susedné krajiny, vojna sa skončí a Ukrajina sa začne nanovo budovať, Rusko Ukrajinu nebude zneužívať ako západ a Amerika, ale naopak, bude produktívna krajina, kde sa ľudia budú mať dobre a tých náckov, ktorí nenávidia Rusko a sú opití peniazmi zo západu? Rusi sa postarajú! Urob správnu vec, pre Ukrajinu, pre mier, pre život, pre budúcnosť, správnu vec,“ radil Zelenskému nedávno Miroslav Čimo z hnutia Republika.

Zostanú im len dlhy a chudoba

Aj slovensko-nemecký politik Pavol V. Podolay tvrdí, že Zelenského bolí hlava a má ho z čoho bolieť. Podolay tvrdí, že už pominul čas vojny a prichádza čas akože riešení, v reáli však pôjde o rabovanie Ukrajiny krajinami G7.

„Presne preto došlo k presunu garancií z NATO na bedrá skupiny G7. Nebude to Rusko, ktoré ošklbe Ukrajinu, nie. Budú to londýnske a new yorské kancelárie, ktoré rozporciujú Ukrajinu a jej majetky na cimpr-campr. Nič Ukrajine nezostane. Úplne nič. Čo neobsadia Rusi, to Ukrajine ukradnú finanční makléri. Tí sa v tom vyznajú,“ vykresľuje ukrajinskú budúcnosť Podolay s tým, že nášmu východnému susedovi zostanú akurát dlhy a chudoba.

Pavol V. Podolay: Zelenského bolí hlava
Niekdajší nemecký poslanec Podolay sa tej Zelenského bolesti hlavy vôbec nečuduje. Myslí si totiž, že ukrajinský prezident bol naivný a na celej čiare prehral so všetkými masťami mazaným západom. Podolay si myslí, že Nato sa vo Vilniuse elegantne... Čítať ďalej
18 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik