GAŠPAR o tom, aké to je, keď ĎURKA vyšetruje ĎURKU
27 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Tibor Gašpar píše, že dočasne poverený minister Ivan Šimko videl, čo nemal a rozhodol sa riešiť nezákonnosti v polícii. Avšak Ďurku treba chrániť, aby nezačal rozprávať o pokynoch zhora...

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar vo svojom príspevku na sociálnej sieti komentuje obvineného vyšetrovateľa Pavla Ďurku. O tom, že tento „politicky angažovaný vyšetrovateľ“ je zločinec, ktorý manipuloval vyšetrovania, už bolo podľa Gašpara povedané veľa. Svedčí o tom podľa neho „kvantum zákonných dôkazov v podobe nahrávok z kancelárii NAKA, svedeckých výpovedí, či iných listinných dôkazov“.

Gašpar pripomína, že Ďurka je presne ten vyšetrovateľ, čo chcel kolegyni, ktorá mu na všetko prišla, zapáliť auto. „To mu však nestačilo, a tak ju chcel „u*ebať“ a „j*bnúť do väzby“,“ píše Gašpar.

„Ak niekto čakal, že Čaputová sa tejto vyšetrovateľky zastane, pravdepodobne ešte stále čaká. Ak niekto čakal, že Ďurka bude sedieť ako nebezpečný zločinec vo väzbe, pravdepodobne ešte stále čaká. A ak náhodou niekto čakal, že Ďurka bude postavený mimo službu, ešte stále čaká,“ konštatuje Gašpar.

„Ďurka vie, že má problém. A vedia to aj tí, ktorí ho úkolovali. A keďže nie sú múdri, ale odvážni, vymysleli „super“ plán. Ďurku povýšili, a urobili z neho šéfa vyšetrovateľky, ktorej chcel zapáliť auto a „j*bnúť ju do väzby“. A tak začal Ďurka vyšetrovať Ďurku,“ píše ďalej bývalý policajný prezident.

Avšak, „čo čert nechcel, dočasne poverený minister vnútra Šimko videl čo nemal, a rozhodol sa nezákonnosti v polícii riešiť,“ uviedol Gašpar. Šimko si podľa Gašpara dovolil „verejne povedať, že je zvrátené, keď má Ďurka vyšetrovať sám seba a svojich kolegov“.

„Ďurku však treba chrániť, aby nezačal rozprávať o pokynoch „z hora „, a tak sa stretol Lipšic s Čaputovou. Výsledok už všetci poznáme. Udičku hodil Matovič s Mikulcom na svojich hysterických tlačovkách. Nasledoval frontálny útok Hamrana s vedením polície na svojho ministra. No a bozk smrti dala Čaputová s Ódorom, ktorí ministra Šimka bez váhania odstránili z cesty,“ popisuje Gašpar dianie v uplynulých dňoch.

Veď predsa Hamranovci musia do volieb urobiť, ešte kus dobrej politickej roboty,“ uzatvára Gašpar.

Viac vo videu:

(1) Facebook

Premiér dôveruje Hamranovi. Zatiaľ NEVNÍMA nič, čo by ho vyrušovalo
Policajný prezident Štefan Hamran má aj po odchode Ivana Šimka z vedenia rezortu vnútra dôveru premiéra Ľudovíta Ódora. Predseda vlády, ktorý je poverený aj riadením Ministerstva vnútra (MV) SR, skonštatoval, že v rezorte sa chce venovať primárne... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik