Dráčik sa naštval: Banda zdege..ro..ná!
27 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Dráčik sa naštval. "Je to nedbanlivosť, alebo zámer?" Pýta sa. "Banda zdegenerovaná, za všetko budete niesť zodpovednosť," píše sa v najnovšom blogu.

Názor zverejnený na webovej stránke prinášame v plnom znení.

1. Neschopnosť Európskej únie riešiť kritické situácie. Organizačne aj technicky.

2. Zámienka a vhodný argument na to, aby nám mohli otĺkať o hlavu klimatické zmeny a aplikovať drakonické opatrenia.

Niet sa čomu diviť, keď máme v čele dámu v ružovom kostýmčeku, ktorá by ledva zvládla post predsedníčky bytového družstva.

Za normálnych okolností, by museli takýto ostrov za týždeň technikou tak zaplaviť, že by tam bolo vody až po kolená. Lenže to by sme nejakú museli mať a niekomu by na tom muselo záležať. Lenže im záleží na niečom inom.

Scény ako z hororu, vystrašení obyvatelia a dovolenkári, evakuácia. Čo si môžu propagandisti globálneho otepľovania viac želať. Nebudú sa pýtať na to, že prečo nie sme na bežný požiar pripravení. Keby sme boli, tak by požiare boli všade rýchlo uhasené a následky by boli minimalizované.

Dráčik vysvetľuje, prečo sa uvrešťaný Západ, začína podobať na Ukrajinu
Dráčik vysvetľuje, prečo sa uvrešťaný Západ, začína podobať na Ukrajinu. Píše sa v blogu hračkárstva Dráčik. Názor zverejnený na webovej stránke prinášame v plnom znení. Nech sa páči, tak sa hoďte na zem a vrieskajte My máme nárok na toto,... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Keď ste si to nevšimli, tak horí každé leto a v mnohých štátoch

Hlavne, že máme chrabré NATO, ktoré disponuje desaťtisíc dôchodcami, štyridsiatimi tankami, z ktorých je aktuálne tridsať v servise a čaká sa na náhradné diely a stopäťdesiatimi stíhačkami F1, ktoré minulý mesiac absolvovali cvičenie a minuli všetok benzín, takže teraz by museli poslať cisternu do Moskvy, aby nejaký priviezla.

Mám taký dojem, ak ma intuícia neklame, že okolo ostrova je voda. Hm. Čo keby sa tak do hasenia pustilo z každej strany niekoľko lietadiel? Koľko? Desať, päťdesiat, stopäťdesiat, tisíc? Je to taký problém? Míňajú sa zbytočne miliardy na hlúposti. Na vojenské šerble, toxické vakcíny, darmožráčov a úplatky.

Koľko CO2 ste zbytočne nechali uniknúť do ovzdušia, koľko ľudí zahynulo a koľkí prišli o majetok, koľko zvierat zahynulo?

Neskúšajte tu na nás žiadne klimatické zmeny, vy banda zdegenerovaná a plňte si svoje psie povinnosti. Za všetko budete niesť zodpovednosť.

Je to nedbanlivosť alebo zámer?

Fico sníma klobúk pre Dráčik-om a, hovorí o nadutej prezidentke a dáva aj frajera na záver
Na glosy Roberta Fica „Čo sa nezmestilo na tlačovky“ sme si už zvykli. Mnohí sa domnievali, že cez leto s týmito videami na čas prestane – predsa len, politické dianie v lete je utlmené príjemnejšími aktivitami. Robert Fico však v najnovšom videu... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Eka Balaškvoá

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni

Zdieľať tento článok