TRAPAS KANDIDÁTA OĽaNO! ODPADNETE Z JEHO REAKCIE!
25 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Trapas ako delo! Poslanec Tomáš Šudík z OĽaNO, ktorý z OĽaNO odišiel, aby sa po pár týždňoch do OĽaNO opäť vrátil kritizoval na sociálnej sieti kandidátov iných politických strán, pretože to sa tak robí, zrejme zabudol kedy predčasné voľby sú. Šudík vysvetľuje, že on na vine nie je, na vine je niekto iný, aj uviedol kto!

"Šudík v statuse kritizoval Janu Bittó Cigánikovú zo SASKY v kontexte zdravotníctva, no pritom si neodpustil útok aj na Hlas či známu finančnú skupinu. Svoje výroky zakončil tým, že "30. novembra pôjde o veľa", čím mal zrejme na mysli voľby, no ich termín je už 30. septembra," píšu Topky.

Odpadnete čím to odôvodnil

Šudík neskôr pre TV JOJ reagoval, ako sa mu takýto trapas podaril. Vraj nebolo jeho zámerom miasť potenciálnych voličov, ale chybu spravil jeho poslanecký asistent. "Diktoval som mu príspevok s tým, že nech tam dá dátum volieb, a on sa pomýlil," reagoval Šudík a so smiechom zažartoval, že tento asistent k nemu vraj prišiel z Progresívneho Slovenska a nevie, či nešlo o zámer.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik