TRAGÉDIA! DIEVČATKO ZO SLOVENSKA UHRÝZOL V TALIANSKU HAD!
25 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Na dievčatko zo Slovenska mal zaúčiť had. K nešťastnej udalosti došlo v známom dovolenkovom letovisku. Sedemročné dievčatko uhrýzol jedovatý had. Rodičia do sekundy spozorneli po neutíchajúcom plače dievčatka.

K incidentu došlo v letovisku Bibione, ktoré je jedným z najobľúbenejších dovolenkových miest Slovákov. Tam iba 7-ročné slovenské dievčatko, ktoré bolo na dovolenke s mamou a ďalšími príbuznými, uštipla jedovatá vretenica.

Na nešťastie upozornil taliansky web Corriere Adriatico.

Ako uvádzajú, k udalosti došlo v pondelok (24.7.) podvečer, kedy sa spomínané dievčatko hralo na prašnej ceste v blízkosti kríkov. Odrazu jeho príbuzní začuli veľký krik. Keď pribehli na miesto a videli, čo sa stalo, okamžite zavolali na tiesňovú linku 118

Dievčatko bolo následne vrtuľníkom prevezené do nemocnice v meste Portogruaro v sprievode matky a lekári ju ošetrili. Ako uvádza taliansky web, dievčatko je našťastie mimo ohrozenia života.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik