Remišová z "lebo Fico," prechádza na ďalšie LEBO...
25 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Veronika Remišová (Za ľudí / OĽaNO a priatelia) zaregistrovala vyjadrenie Richarda Sulíka. V rozhovore pre internetový portál sa vyjadril, že odmieta trestať majetnejších ľudí vyššími daňami, z čoho Remišová usúdila: „Bašternák a Kočner sú podľa logiky SAS najschopnejší ľudia na Slovensku.“

Z toho, čo Richard Sulík povedal, si Veronika Remišová urobila vlastný záver, pritom zo Sulíkovho vyjadrenia sa dá vyčítať všeličo. Remišová však upriamuje pozornosť na mnoho schopných ľudí, ktorí sú bohatí inak. Nesmie prirodzene chýbať porovnanie s Robertom Ficom a jeho „zlodejmi“, ktorí tu chcú kradnúť naďalej.

Urobila si záver

Predsedníčka Za ľudí upozorňuje, že hoci sa Sulík vyjadril tak, že menej majetní ľudia sú menej schopní, ako bohatí ľudia. Vyvodila si z toho, že podľa strany Sloboda a solidarita najschopnejší ľudia na Slovensku sú Bašternák, či Kičura so svojimi zlatými tehlami.

Kampaň graduje! Remišová "dáva" parádnu večeru (FOTO)
Veronika Remišová, exministerka MIRRI, ktorá opustila hnutie OĽaNO Igora Matoviča, aby sa k nemu napokon opäť pridala skúša dobré overené recepty na voličov a z "...lebo Fico," sa rozhodla že prejde na "...parádnu večeru"! "Dnes v lese to nebol... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Rozdáva uteráky z politiky

„Poznám mnoho schopných, šikovných otcov a matiek rodín, ktorí tvrdo pracujú, no nie sú bohatí na peniaze, ale sú bohatí na rodinu, vzťahy, priateľov, skrátka na obyčajné šťastie.  A poznám mnoho ľudí, ktorí sa venujú charitatívnej činnosti, pomoci druhým, aktivitám v neziskovom sektore a tiež nie sú bohatí. No ich bohatstvom je empatia, porozumenie a ľudskosť k blížnym. Povedať o nich, že sú menej schopní je na uterák a padák z politiky,rozhorčuje sa Remišová.

Čo vlastne povedal Sulík

„Veľká väčšina bohatých ľudí si peniaze naozaj zarobila. Len tí, čo ich nemajú, keďže nie sú dostatočne schopní, si povedia, že ich museli ukradnúť. Nepripustia, že ten, kto zarába viac, je schopnejší. Keď chodili schopnejší ľudia do školy, oni sa možno flákali. Odmietam trestať bohatších za ich úspech vyššími daňami,“ vyhlásil Sulík s tým, že pripomenul, že ako poradca Ivana Mikloša navrhol zrušenie niektorých daní, čo malo „obrovský efekt na našu ekonomiku“.

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Richard Sulík

Prirovnáva ho k Ficovi

Remišová na sociálnej sieti konštatuje, že Fico so svojou skupinkou dlhé roky okrádali Slovensko a mienia ho okrádať ďalej, Sulík robí politiku pre pár najbohatších.

„To dokonca v rozhovore verejne priznáva a uráža väčšinu obyvateľov Slovenska.  Takýto prístup považujeme za zničujúci pre súdržnosť krajiny,“ píše Remišová s tým, že nezabúda prezentovať, aký program má strana Za ľudí, ktorá je za zlepšenie životných podmienok pre všetkých.

Dá sa toto nejak pomenovať?
Dvaja "politici" z jedného hnutia. Dve reakcie na odobratie poverenia ministrovi vnútra Ivanovi Šimkovi. Urobte si názor. Igor Matovič na sociálnej sieti Veronika Remišová na sociálnej sieti No čo... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik