Zas žiada
24 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Zelenskyj: Ruský teror porazíme, keď budeme mať viac systémov protivzdušnej obrany" - citujú najnovšie vyjadrenia prezidenta Ukrajiny na webe novinky.cz.

Ukrajina potrebuje plnohodnotný štít, aby porazila ruský raketový teror, uviedol ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Apeloval tak podľa agentúry Interfax-Ukrajina na západných partnerov, aby Kyjevu poskytli viac zbraňových systémov posilňujúcich protivzdušnú obranu.

Dajte, dajte... a poučuje

„Ukrajina potrebuje plnohodnotný vzdušný štít – jedine tak je možné poraziť ruský raketový teror. Už sme ukázali, že dokážeme zostreliť dokonca aj tie ruské rakety, ktorými sa teroristi zvlášť chválili,“ uviedol Zelenskyj v narážke na prípady zostrelenia ruských hypersonických striel.

„Ale pre celé naše územie, pre všetky naše mestá a obce potrebujeme viac systémov protivzdušnej obrany. Svet by sa si nemal zvyknúť na ruský teror. Teror musíme poraziť. Je to možné!“ zdôraznil.

Pravá tvár ukrajinskej ofenzívy
Počas dňa jednotky kyjevského režimu pokračovali v pokusoch o útočné operácie v smere Doneck a Krasnoliman. Uvádza sa to v najnovšej vojenskej správe ministerstva obrany, ktorú na brífingu 24. júla oznámil oficiálny predstaviteľ rezortu... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme