Richterová už vytiahla aj Kollárove smetie (VIDEO)
24 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Ešte začiatkom tohto roka Richterovej vŕtanie do Borisa Kollára (Sme rodina) vyzeralo, ako scény jednej z ohrdnutých konkubín, mamička dvoch z trinástich (či pätnástich?) detí postupne pritvrdzovala, až to prerástlo do politického zemetrasenia, ktoré teflónový Boris Kollár prežil. Barbore Richterovej to však nestačí a „pľuje jed“ ďalej.

Tentokrát si Richterová svojho ex podala za jeho predvolebné aktivity v oblasti cien potravín. Ona totiž vie, že Kollár sa stravuje v najdrahších reštauráciách a do obchodu chodí jeho personál, čo Kollár vo videu vyvracia. Richterová mu však radí, aby sa raz nechal vyložiť niekde pred supermarketom a zapisoval si ceny potravín. Kam až chce Richterová zájsť nevedno – tvrdí totiž, že predseda parlamentu neplatí za odvoz odpadu a ten zo svojej domácnosti vyhadzuje v NR SR.

Dostala záchvat smiechu

Richterová, ktorej právnici nedávno odporúčali stiahnuť sa zo sociálnych sietí, v pondelok dostala záchvat smiechu. A keďže ho dostala vďaka Borisovi Kollárovi, bolo nutné podeliť sa oň na Facebooku. Pobavilo ju, že Kollár ide dva mesiace pred voľbami riešiť ceny potravín. Nuž – pravda je. Vo vládnej koalícii bol tri roky a ceny potravín ho netrápili.

Boris Kollár: Budú dôkazy na to, že Richterová klame
Po vyjadreni Richterovej a po zasadnutí Výboru NR SR pre kontrolu SIS vydal Boris Kollár (Sme rodina) tlačové vyhlásenie, v ktorom uviedol, že verí, že sa bude dať dokázať, že Richterová o zneužití áut SIS klame. Na sociálnych sieťach už nie... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Predvolebné vysielanie

Boris Kollár na Facebooku pred pár dňami spustil vysielanie, v ktorom sa rozprával s Jaroslavom Karahutom, predsedom pôdohospodárskeho výboru NR SR, s ktorým sa rozprávali aj o cenách potravín. Tu sa Kollár priznal, že on chodí do obchodu relatívne často, čo Richterová „zmietla zo stola“.

Je mu to fuk

„Boris Kollár 2 mesiace pred voľbami: Idem riešim,“  ironizuje Barbora na Facebooku, pričom nezabúda pripomenúť životný štýl pána predsedu parlamentu. Ten sa stravuje v reštauráciách a šofér či ochrankár mu robia nákupy, ktoré tvoria šunka a vajce, nech má na ranný hemendex.

„Kollár tak ako nevie ako mu vyzerá ročný syn nemá ani bledomodrú predstavu o tom, koľko čo stojí a je mu úplne jedno či prežúva slovenské alebo talianske jablko,“ je presvedčená Richterová.

Nuž, dáma sa nezaprie

„Prosím ťa chod aspoň raz do potravín a pozri sa koľko stojí pečivo, maslo, mlieko, jogurty .. že keď nechceš klietkové vajíčka musíš vytiahnuť pomaly 4 eurá, ty nemáš o potravinách ani šajnu keď že..eš celý týždeň 80 eurovy steak,“ vyčíta Richterová Kollárovi vychytené reštaurácie a ďalej radí, nech Kollára šofér vyloží na parkovisku pred najlacnejším supermarketom, nasadí značkové okuliare za štyri tisíce a nech si teda zapisuje.

Borisove rozprávky z postele (VIDEO)
Markus, jeden zo synov Borisa Kollára, chcel od otecka počuť rozprávku. A ten mu ju aj povedal ... ak však čakáte niečo v zmysle dobro vždy zvíťazí nad zlom, pán predseda Národnej rady vás veľmi rýchlo vyvedie z omylu. Kollár tak Markusovi... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Má ho za blbca

Richterová tiež pripomína, že pri ňom v 2020-tom na jeseň bola v nemocnici a videla, že nejedol ani nemocničnú stravu. Tú podľa nej, ako priniesli, tak o hodinu odpratali, píše Richterová a status uzatvára povzdychom:

„Bože to je blbec!“

Už prišlo aj na odpadky, alebo "šetrný" predseda parlamentu

„Ešte ma napadlo k tým cenám.. Koľko platíte za vývoz odpadu? Ja som tento rok zaplatila 312 eur! Chcem sa opýtať pána predsedu či by som si aj ja nemohla ako on chodiť vynášať smeti do NR SR.. Taký pán predseda nemá ani jeden smetiak.. Povedal.. “ja to platit nebudem!” Smeti mu nosí šofér s ochrankárom do NR SR,“  vyťahuje Richterová, pričom normálne mysliaci človek zauvažuje, či na to predseda parlamentu nemá.

Facebook | Na margo Kollárovýc sľubov o bytoch vzniklo pár meme obrázkov.

Ani len netriedi!

Richterová ho podľa svojich slov upozornila, že by mal triediť aspoň plasty, ktorých má veľa.

„Povedal že to je k...tina a nech ho s tým neotravujem a triedim si ak ma to baví, že aj tak to skončí na jednej skládke. Tak ako to teda je?,“  zamýšľa sa matka dvoch Borisových synov.

Kampaň graduje! Remišová "dáva" parádnu večeru (FOTO)
Veronika Remišová, exministerka MIRRI, ktorá opustila hnutie OĽaNO Igora Matoviča, aby sa k nemu napokon opäť pridala skúša dobré overené recepty na voličov a z "...lebo Fico," sa rozhodla že prejde na "...parádnu večeru"! "Dnes v lese to nebol... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik