Lúzri, poďme voliť!
24 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Momentálna superstár zoskupenia OĽaNO (všetci ho lajkujú ako diví, pohlavári dokonca aj zdieľajú), Ľubomír Galko, úplne "zmatovičovel". Napokon, posúďte z jeho statusu sami, uverejňujeme ho v citáte. 

"Viete, čo? Ono nakoniec tie voľby dopadnú dobre, uvidíte. Lebo ten hysterický hejt, tá obrovská nenávisť a stupňujúca sa zloba, čo viacerí z tých lúzrov neustále vypúšťajú, bude mať nakoniec úplne opačný a pre nich zničujúci efekt.

Nenechajme sa znechutiť, naopak, nech nám ten kal a hnus, ktorými je zamorovaný z ich strany verejný priestor, je tou najväčšou mobilizáciou. Tvrdo preto pracujme na dobrom výsledku - celé leto. Každý podľa svojich možností. A v septembri budú kukať ako vyorané myši. To bude našou najlepšou odpoveďou." Píše Ľubomír Galko.

Nuž, lúzri, kal a hnus, vyorané myši - poďme voliť!

Čaputovej prázdnota
Bývalý novinár a publicista Karol Lovaš o prezidentke Čaputovej tvrdí, že ukazuje svoju naivitu, amaterizmus, až nekompetentnosť. „A politickú prázdnotu,“ dodáva. Upozorňuje na to napokon už minimálne pol roka. Na to, že prezidentka nesmie byť... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme