Predpovedal vojnu!
23 | 07 | 2023 I Milan Laca

Vyšlo na javo Nixonovo zlovestné proroctvo o Ukrajine.

WSJ: Bývalý americký prezident Nixon predpovedal konflikt na Ukrajine už v roku 1994.

Americký exprezident prezident Richard Nixon predvídal konflikt na Ukrajine. V roku 1994 to napísal v liste vtedajšiemu prezidentovi Billovi Clintonovi, informujú noviny The Wall Street Journal.

The Telegraph dáva protiofenzíve palec dolu
Čelné útoky sa stali jedinou útočnou, no zároveň vopred prehranou možnosťou pre ozbrojené sily Ukrajiny – píšeThe Telegraph. Jednotky kyjevského režimu boli doteraz v bojových operáciách v rámci protiofenzívy schopné len frontálnych útokov na... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Varovanie

"Situácia na Ukrajine je mimoriadne výbušná. Ak sa vymkne kontrole, potom sa situácia v Bosne bude zdať len ako detinské reči," varoval v liste.

Slabá diplomacia
Nixon sa domnieval, že americkí diplomati nevenovali ukrajinskej otázke dostatočnú pozornosť. „Vzhľadom na extrémny význam Ukrajiny vás okamžite žiadam, aby ste posilnili našu diplomatickú prítomnosť v Kyjeve,“ trval na svojom exprezident.
Obsiahla analýza
List obsahuje sedem strán. Richard Nixon ho napísal hneď po návrate z dvojtýždňovej cesty po Rusku  a na Ukrajine. Takmer 30 rokov zostal obsah listu utajený.
Joe Biden predpovedal svoju vlastnú smrť (VIDEO)
Joe Biden prekvapivo predpovedal vlastnú smrť ešte v roku 1991, v prejave na Detroitskej právnickej fakulte. Odvtedy sa stal najstarším úradujúcim americkým prezidentom vôbec. Joe Biden, vtedy ešte ako senátor, predniesol prejav v Detroite v roku... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik