Za snami sa má tvrdo ísť
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Volajú ho „white gipsy“, slovenský boxer z Holíča." Píše na sociálnej sieti predseda SNS Andrej Danko.

"Poznáte ho? Kristián Daniel prvý Slovák, čo trénuje u Floyda v USA. Súperom väčšinou dáva KO." Predstavuje Kristiána Andrej Danko.

Za snami sa má ísť

"Stretol som ho na diskotéke v Senici. Občas som mu pomohol a dnes hrdo poviem, že si vážim jeho podporu pre nás vo voľbách."

"Za snami treba tvrdo ísť. Kristián Daniel bude 1. majster sveta zo Slovenska medzi profesionálnymi boxermi a my so stranou SNS dáme parlament."

Ako to vedia?

"Máme sen, víziu a tvrdo obaja ideme za svojím. Prajeme vám obaja krásny deň zo Senice. Kristián a Andrej." Končí status Andrej Danko.

Viac o Kristiánovi vo videu

Čaputová prikazuje
V sobotu, deň konania Dúhového Pridu, si treba pripomenúť dôležitosť rešpektu, slušnosti a lásky k blížnemu. Na sociálnej sieti to uviedla prezidentka Zuzana Čaputová. "Stretnutie s inakosťou je pre mňa vždy stretnutím s mojou identitou. Myslím... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik