V Bratislave bude rušno
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík/ TA SR

Polícia pripravila na sobotu bezpečnostné opatrenia v Bratislave. Vodiči majú počítať s určitými dopravnými obmedzeniami. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. V hlavnom meste sa konajú Dúhový Pride Bratislava a Národný pochod Hrdí na rodinu.

"Cieľom je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, života, zdravia a majetku občanov, ako aj plynulosť cestnej premávky na území hlavného mesta SR Bratislavy," uviedol Szeiff. Poriadok podľa jeho slov bude zabezpečovať dostatočný počet policajtov. "Pričom súčinnosť bude realizovaná aj s policajtmi Mestskej polície Bratislava," doplnil.

V súvislosti s verejnými zhromaždeniami môže podľa neho dôjsť aj k dočasnému vylúčeniu zastávok mestskej hromadnej dopravy. Podotkol, že o prípadných konkrétnych dopravných obmedzeniach budú včas informovať. "Zároveň občanov žiadame, aby rešpektovali pokyny a výzvy polície," povedal.

O nás (progresívne) bez nás
Marián Kéry nazval svoj komentár na webe srspol.sk "Neakceptovateľné progresívne tlaky". Redakcia HD doň nijako redakčne nezasahovala z obavy, že by sa zámer tohto textu mohol nechtiac deformovať. "Veľvyslanca Slovenskej republiky v Maďarsku Pavla... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem