Zelenskyj vie, že bude ponechaný svojmu osudu
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Západ nebude schopný pomôcť Ukrajine vyhrať konflikt s Ruskom a bude z porážky viniť ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského, uviedol podľa srbského webu informer.rs americký rozhlasový moderátor Garland Nixon na svojom kanáli YouTube.

Zelenskij už vie, že bude ponechaný svojmu osudu, Západ mu už nepomôže.

Aspoň je na koho zvaliť vinu za všetko, čo to stálo

„Zelenskij vie, že bude ponechaný svojmu osudu. Západ ho bude viniť zo všetkého,“ povedal novinár. Nixon tiež poznamenal, že Zelenskij si je vedomý svojho neblahého osudu, ktorý mu pripravil Západ.

Otázna budúcnosť

"Neviem, ako dlho bude Zelenskiji existovať, ale súdiac podľa výrazu tváre si je vedomý nebezpečenstva, v akom je jeho život a celá táto myšlienka," komentoval Nixon.

Rozhlasový moderátor zdôraznil, že ruská armáda bude plniť zadané úlohy až do konca, pretože, ako hovorí, Rusko nemá záujem každých 5-10 rokov začínať znova, robiť si prestávky a potom obnovovať vojenské akcie.

Neodvratná istota

Nixon si je istý, že keď sa ruská armáda dostane k Dnepru, Ukrajina bude čeliť totálnemu kolapsu, pretože jej armáda bude vyčerpaná a nebude sa môcť brániť a jej politický systém sa zrúti.

Ukrajinská protiofenzíva na južnom Doneckom, Arťomovskom a predovšetkým Záporožskom smere začala 4. júna.

Kyjev nasadil brigády vycvičené NATO vyzbrojené západnou technikou, vrátane toľko vychvaľovaných tankov Leopard.

Ako uviedol ruský minister obrany Sergej Šojgu 11. júla, Kyjev nedosiahol svoje ciele v žiadnom smere a jeho straty presiahli 26.000 vojakov, 1.244 tankov a tisíce ďalšej techniky, 21 lietadiel a šesť vrtuľní kov .

Našiel sa vinník za zlyhanú protiofenzívu
Protiofenzíva Ukrajiny ide veľmi pomaly kvôli pomalým dodávkam zbraní do Kyjeva zo západných krajín. Volodymyr Zelenskyj to oznámil svetu prostredníctvom video odkazu na každoročnom bezpečnostnom fóre Aspen Institute v Colorade. Informuje web... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme