Prezidentka nemá morálne právo hovoriť o práve menšín
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Zvrátená policajná moc útočí aj na bežných ľudí, prezidentka vyplakáva nad sebou, ale na ľudí kašle", píše na sociálnej sieti exminister vnútra Robert Kaliňák.

"Ako sme v minulosti upozorňovali, policajný teror pod taktovkou Matoviča a Mikulca, s požehnaním prezidentky, sa nezastavil pri opozičných politikoch, ale obrátil sa aj voči bežným občanom." Píše bývalý minister.

Desivý obraz

"Frustrovaných dôchodcov odviedli veľké policajné komandá a neštastnému bratovi zranenej policajnej kadetky, ktorý si dovolil zaklopať na dvere ministra, hrozí osem rokov väzenia."

Nemá právo

"Pani prezidentka sa rovnako ako v prípade Diany Santusovej ani slovom ani činom nezastala policajnej kadetky Mišky. Nemá preto morálne právo hovoriť o práve menšín, keďže sa nezastala týchto dvoch žien. Mala by sa ospravedlniť obom týmto dámam, ak chce ešte hovoriť o kultúrnosti na Slovensku." nabáda prezidentku Robert Kaliňák.

Viac vo videu tu:

Čaputová prikazuje
V sobotu, deň konania Dúhového Pridu, si treba pripomenúť dôležitosť rešpektu, slušnosti a lásky k blížnemu. Na sociálnej sieti to uviedla prezidentka Zuzana Čaputová. "Stretnutie s inakosťou je pre mňa vždy stretnutím s mojou identitou. Myslím... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme