Na východe hrozia búrky
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Východné Slovensko môžu v popoludňajších hodinách zasiahnuť búrky. Varuje pred nimi Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ).

Vo vydanej výstrahe I. stupňa, ktorá pre okresy Košického a Prešovského kraja platí do 16.20 h, resp. 17.00 h na severovýchode, meteorológovia informujú o možnom výskyte búrok, sprevádzaných prudkým lejakom, nárazmi vetra a krúpami.

"Intenzívny dážď môže vyvolať prechodný vzostup vodných hladín na malých tokoch a výskyt povodňových úkazov mimo tokov, vietor spôsobiť škody menšieho rozsahu na porastoch a objektoch," upozorňujú na riziká búrok v regiónoch Spiš, Abov, Zemplín a Šariš. Nevylučujú ani dočasné obmedzenia v doprave.

Samosprávy a ich občania, poďakujte sa vo voľbách!
Je nepochopiteľné, že 108 miliónov eur, ktoré sú v štátnom rozpočte, odmieta súčasná úradnícka vláda samosprávam vyplatiť. Bývalá vládna koalícia sa rozhodla zabrániť tomu, aby sa konala schôdza, ktorá by rokovala o peniazoch pre samosprávy. Na... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik