Kandidát ĽSNS je ZHROZENÝ z akcie Dúhový Pride: Je to z roka na rok horšie!
22 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Podnikateľ Miroslav Heredoš, ktorý kandiduje pod číslom 10 na kandidátke Ľudovej strany Naše Slovensko, popísal na Facebooku svoju skúsenosť z podujatia Dúhový Pride.

Priatelia, desivé a šokujúce - z roka na rok horšie!,“ vyjadril sa Heredoš na margo akcie určenej LGBT ľuďom. Na Dúhový Pride sa prišiel pozrieť spolu s poslancom Národnej rady SR Martinom Beluským.

Heredoš píše, že je „úplne zhrozený“ z toho, koľko mladých ľudí vo veku 17, 18 či 20 rokov tam videl. „Tento vek - to je neskutočné! Čo tam robia, prečo neexistuje vekové obmedzenie a ako je možné, že sa kontrolujú zbrane a nie vek?,“ pýta sa Heredoš.

Mladí, rodiny s deťmi - to som dnes videl na vlastné oči. Festival plný mládeže a prezentácia pokrivených morálnych hodnôt,“ píše ďalej.

Heredoš sa ako otec ohradil, že takúto akciu je možné uskutočniť bez ohraničenia veku. Takisto sa podľa neho môžu hanbiť predseda SaS Richard Sulík a predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka, pretože „dehonestujú dobré mravy mladých ľudí“. Heredoš tiež poznamenal, že voľba týchto ľudí znamená registrované partnerstvá a adopcie malých detí (SaS), respektíve presadzovanie homosexuálnych manželstiev a zmenu rodovej identity (PS).

Dobre si pozrite aj banner na festivale, ktorý to hlásal jasne! Zmena identity je ľudské právo! Podľa nich!,“ upozorňuje Heredoš. Podľa Heredoša tento postoj spolu s Beluským odsúdili.

Rodina - otec a matka - a naše deti potrebujú ochranu. Morálka potrebuje ochranu a kresťanské hodnoty potrebujú ochranu,“ tvrdí Heredoš. To, čo spoločne s Beluským videli, šokuje podľa Heredoša každého otca a matku.

V septembri pri voľbách na toto musíme jednoznačne myslieť, kto je na akej strane a aké hodnoty vyznáva. Naše hodnoty sú jasné! Ochrana tradičnej rodiny a stop zhubnej LGBTI agende!,“ uzatvára Heredoš.

Viac vo videu:

Video | Facebook

V Bratislave sa dnes koná DÚHOVÝ PRIDE aj pochod HRDÍ NA RODINU
V Bratislave sa dnes konajú dve podujatia. Progresívne zmýšľajúci ľudia a stúpenci LGBTI agendy sa stretli na akcii s názvom Dúhový Pride Bratislava, zástancovia tradičnej rodiny sa zase zúčastnia na národnom pochode Hrdí na rodinu. Organizátori... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme