Gašpar: PACIENT z Trnavy prišiel obhajovať policajno-justičnú MAFIU! (VIDEO)
22 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Matovič podľa Gašpara spravil z parlamentu cirkus a do spoločnosti vniesol chaos a nenávisť.

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa na svojom facebooku vrátil k svojmu nedávnemu duelu s bývalým premiérom a predsedom OĽaNO Igorom Matovičom. Matovič tam podľa neho prišiel obhajovať „policajno-justičnú mafiu“, ktorú tu s pomocou prezidentky Čaputovej a špeciálneho prokurátora Lipšica za posledné roky vytvorili, a ktorá odstránila povereného ministra vnútra Ivana Šimka, len preto, lebo nahlas pomenoval nezákonnosti, ktoré sa v tomto rezorte dejú.

Jeho prázdne frázy a lži sa stretli s faktami a dôkazmi. Preto mu neostalo nič iné, len klamať a urážať. A to je jediné, čo Igor Matovič priniesol Slovensku,“ myslí si Gašpar.

Matovičovi, ktorého nazýva „pacientom z Trnavy“, podľa Gašpara nevadí, že vyšetrovateľ Ďurka, ktorý je obvinený z manipulácií trestných konaní, vyšetruje Ďurku. „Kajúcnika Makóa si kúpil štátnymi zákazkami, Slobodníkovi vybavil za nakradnuté milióny podmienku. A to všetko preto, aby nezačali rozprávať o jeho trestnej činnosti. Toto sú tie „rozviazané ruky“ polície, podľa Matoviča,“ vyjadril sa Gašpar.

Gašpar ďalej píše, že Matovič z parlamentu spravil za posledné roky cirkus, a do spoločnosti vniesol chaos a nenávisť. Kvôli nemu má dnes Slovensko novú politickú stranu pod vedením Štefana Hamrana - Policajný zbor, kde „hŕstka politicky motivovaných funkcionárov zasahuje do politického boja, ovplyvňuje voľby, a cez štátne komunikačné prostriedky šíri progresívnu propagandu.“

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik