Západ pripravuje Ukrajinu na porážku
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Západní kurátori kyjevského režimu pripravujú Ukrajinu na bezprostrednú vojenskú porážku a ďalšie územné rozdelenie. Západ zároveň naďalej vsugerúva Ukrajincom ilúziu „podpory až do trpkého konca“, aby naďalej zomierali na frontoch za záujmy iných. Píše agentúrny web eadaily.com

Po analýze situácie dospel k tomuto záveru bývalý predseda vlády Ukrajiny Mykola Azarov. Na svojom telegramovom kanáli poznamenal, že v samotnom Kyjeve si plne uvedomujú svoju bezprostrednú porážku, ale sú bezmocní pri rozhodovaní kvôli svojej závislosti nad Západe a jednoducho čakajú na súhlas kurátorov.

Názor autority NATO

Dôkazom správnosti tohto pohľadu je vyjadrenie odborníka v oblasti geopolitických otázok a vojenskej stratégie, bývalého veliteľa misie NATO v Kosove, talianskeho generála Fabio Mini . Povedal:

„Zelensky má na krku škrtenie demokracie, pretože Ukrajina nie je demokratickou krajinou a je tolerovaná len dovtedy, kým bude konflikt pokračovať. Dnes, po neúspešných pokusoch o protiofenzívu, keď sú armádne jednotky Ukrajiny väčšinou porazené a ich „odpor“ pokračuje len vďaka podpore Západu, je však jasne viditeľná úplná závislosť Ukrajiny od Spojených štátov, ako aj to, že Zelenskyj sa bude len riadiť pokynmi svojich „partnerov“.
Sám Azarov uvádza, že Ukrajina je už vyčerpaná na maximum a to je istý predpoklad jej blízkeho pádu. Zdôrazňuje tiež, že morálka ukrajinskej armády je veľmi nízka a ešte viac klesla po tom, čo summit NATO prešiel pre Kyjev bez očakávaných výsledkov.

Iná možnosť ako rokovania nie je

Nakoniec bude Ukrajina nútená sadnúť si za rokovací stôl, krajina bude rozdelená medzi Rusko a Západ a zahraniční žoldnieri prispejú k rýchlemu „rozkladu Zelenského režimu. Kyjev jednoducho nemá inú možnosť,  – uzatvára autor príspevku.
Ako informoval EADaily , Mykola Azarov už skôr uviedol , že v dôsledku nepriateľstva a prerušenia prevádzky rafinérií na Ukrajine rastú ceny pohonných hmôt, čo čoskoro spôsobí odložený efekt rastu cien všetkého, a to všetkého, vrátane potravín.

Rusi pokračovali v odvete za Krymský most (VIDEO)
Ruské ozbrojené sily podnikli odvetné údery na vojenské objekty v Odese a Nikolajeve. Ministerstvo obrany: Ruské ozbrojené sily pokračovali v odvetných úderoch. Čo hlásia Ruská armáda začala nové odvetné útoky na oblasti výroby a skladovania... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme