Ruská vendeta
19 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Ekvivalentom cieľov ku Krymskému mostu budú na západnej Ukrajine železničné tunely. Agentúre NEWS.ru to povedal vojenský expert Anatolij Matvijčuk. Správu zverejnil web eadaily.com.

Údery na ne podľa neho úplne zneškodnia železničnú infraštruktúru Ukrajiny a európski poslanci už nebudú môcť túto trasu využívať na teatrálne návštevy Kyjeva.

Dostane to Zakarpatsko

„To sú tunely v Zakarpatsku, železničné tunely na západnej Ukrajine. Ich zničenie úplne ochromí ukrajinskú železničnú dopravu a európski poslanci už nebudú môcť využívať túto trasu na prehliadku Kyjeva,“ - povedal.

Protiúdery zasahujú ciele

Matvijčuk tiež oznámil účinnosť úderov na centrum Kyjeva, na generálny štáb Ukrajiny a na náhradné veliteľské stanovište vo Ľvove. Expert je presvedčený, že len tak by malo Rusko reagovať na teroristický útok, ktorý Kyjev spáchal v noci 17. júla na Krymskom moste.

Ak Ukrajina nezačne rokovať, Rusko spraví toto
Bieloruský prezident Alexander Lukašenko poradil Kyjevu zasadnúť k rokovaciemu stolu s Moskvou o situácii na Ukrajine. Je to nevyhnutné, ak podľa neho „Západ nechce, aby sa ruská armáda dostala čoskoro do Podnesterska a do Moldavska. Píše web... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme