Migrantom v Nemecku prekáža, ak žena verejne líže zmrzlinu
19 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Mnohých moslimov v Nemecku poburuje, keď si ženy uprostred horúceho leta dovoľujú verejne lízať zmrzlinu. Týmto moslimom poslal odkaz novinár zo Suddeutsche Zeitung, Text prevzali české parlamentnilisty.cz.

Publicista Mohamad Aklaf, ktorý sa síce narodil v Sýrii, ale dnes žije pri Mníchove, si všimol, že niektorí moslimskí utečenci ťažko nesú, keď na ulici vidia nemecké dievčatá a ženy, ktoré si uprostred horúceho leta kúpili zmrzlinu.

Neúctivé správanie

„V mnohých konzervatívnych spoločnostiach, medzi ktoré Sýria v istom zmysle rozhodne patrí, sa najmä od žien očakáva, že budú na verejnosti prejavovať zdržanlivé a úctivé správanie. Jesť zmrzlinu a iné jedlá, ktoré by mohli byť považované za falické, by bolo vnímané ako provokatívne alebo urážlivé,“ napísal Aklaf.

Jedným dychom dal však najavo, že pre toto videnie svojich krajanov nemá pochopenie. Svojim krajanom povedal, že by si migranti mali na takéto výjavy nielen v Mníchove zvyknúť.

Reakcia čitateľov

Na Twitteri už kvôli tomuto stĺpčeku zaznelo, že Süddeutsche Zeitung pripomína skôr Taliban Zeitung.

„Dobre. Pretože sa Ibrahim vzruší a na patričných miestach sa mu pozdvihnú nohavice, keď vidí ženy lízať zmrzlinu, mal by sa teraz človek asi hanbiť za to, že si dovolil zmrzlinu lízať. Buď teraz do tých novín prispieva Taliban alebo nejaký idiot z woke generácie,“ napísal jeden z diskutujúcich na sociálnej sieti.

Ruská vendeta
Ekvivalentom cieľov ku Krymskému mostu budú na západnej Ukrajine železničné tunely. Agentúre NEWS.ru to povedal vojenský expert Anatolij Matvijčuk. Správu zverejnil web eadaily.com. Údery na ne podľa neho úplne zneškodnia železničnú infraštruktúru... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme