Idú zavrieť Trumpa?
19 | 07 | 2023 I Milan Laca

Trump očakáva zatknutie v prípade útoku na Kapitol. 

45. prezident Spojených štátov amerických, 77-ročný Donald Trump, dostal list od prokuratúry, ktorý naznačuje, že bude pravdepodobne čeliť trestnému stíhaniu v súvislosti s nepokojmi 6. januára 2021 v Kapitole USA.

Má štyri dni!

Trump povedal, že dostal „veľmi krátke štyri dni“ na to, aby sa prihlásil veľkej porote, „čo takmer vždy znamená zadržanie a obvinenie“. „Jack Smith, prokurátor ministerstva spravodlivosti Joea Bidena, poslal list..., v ktorom uviedol, že som predmetom vyšetrovania Veľkej poroty, pre udalosti zo 6. januára“ napísal bývalý prezident USA v príspevku na svojej sociálnej sieti Truth Social.

Trump: KONIEC, DOHODNITE SA, poviem Zelenskému. Putina pritlačím. Do 24 hodín hotovo
Bývalý prezident USA Donald Trump vysvetlil v rozhovore pre Fox News svoj plán na zabezpečenie mieru na Ukrajine do 24 hodín od svojho nástupu do Bieleho domu. Ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému aj ruskému prezidentovi Vladimírovi... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Manipulácie?

„Celý tento hon na čarodejnice je o zasahovaní do volieb a úplnej politizácie orgánov činných v trestnom konaní,“ vyhlásil  Donald Trump, hlavný kandidát na republikánsku nomináciu na prezidenta v roku 2024. Trump vo svojom príspevku nespresnil, aké by mohli byť prípadné obvinenia proti nemu. Podľa denníka The Washington Post list od prokuratúry nevyhnutne neznamená, že bude voči adresátovi vznesené obvinenie. Od 6. januára 2021 obvinili takmer tisíc ľudí zo zločinov, súvisiacich s pokusom o ovládnutie Kongresu a viac ako 460 sa priznalo k účasti na nepokojoch.

Iné obvinenie

45. prezident Spojených štátov bol po odchode z Bieleho domu obvinený zo zlého zaobchádzania s prísne tajnými vládnymi dokumentmi.

 

Milióny pre Bidena
Biden sa stal lídrom v získavaní finančných prostriedkov na predvolebnú kampaň. Súčasný americký prezident Joe Biden vyzbieral v druhom štvrťroku viac ako 72 miliónov dolárov na daroch na kampaň. Informuje o tom "European Truth", s odvolaním sa... Čítať ďalej
18 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme